Kvindeligt voldsoffer vågnet af sin koma

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Kvindeligt voldsoffer vågnet af sin koma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 34-årige kvinde, der natten til lørdag 5. august blev fundet bevidstløs og blødende på gaden ud for Adelgade 58 i Hobro, er vågnet af sin koma. Politiet afhører hende tirsdag.

Hobro: Tirsdag rykker efterforskningsleder og politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi til Aalborg Universitetshospital for at gennemføre en afhøring.

Personen, der skal afhøres, er den 34-årige kvinde fra Hobro, der natten til lørdag 5. august blev udsat for grov vold og efterladt blødende og bevidstløs ud for Adelgade 58 i byens centrum.

Efter mere end en uge i kunstig koma på grund af et kraniebrud slog kvinden i dag (mandag 14. august, red.) øjnene op på Aalborg Universitetshospital, og efter et helbredstjek har lægerne vurderet, at hun er i stand til at blive afhørt af politiets folk.

Efterforskningsleder Preben Møller håber på at kunne blive klogere på det hændelsesforløb, der gik forud for vidners fund af den blødende, 34-årige kvinde på gaden i Hobro.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad hun kan fortælle os om aftenen og selve voldsepisoden. Derfor er jeg ret spændt på at høre, hvad hun kan byde ind med, siger han.

Jeg ved faktisk ikke, hvad hun kan fortælle os om aftenen og selve voldsepisoden. Derfor er jeg ret spændt på at høre, hvad hun kan byde ind med.
Preben Møller, efterforskningsleder

Den 34-årige kvinde blev fundet af vidner på gaden omkring klokken 4.30 natten til lørdag 5. august.

Straks efter ankomsten til Aalborg Universitetshospital blev hun lagt i kunstig koma for at begrænse skaderne af det kraniebrud, som hun havde pådraget sig, da hun blev overfaldet på gågaden i Hobro.

Allerede mandag 7. august kom det frem, at Nordjyllands Politi havde fundet frem til tre mænd i alderen 21-37 år, som var blevet sigtet i sagen efter straffelovens paragraf 245 om kvalificeret vold. Dømmes man for kvalificeret vold - også kaldet grov vold - kan der gives fængselsstraf i op til seks år.

De tre mænd kender ifølge Preben Møller alle den 34-årige kvinde, ligesom de havde været sammen med hende i løbet af aftenen forud for overfaldet. De blev lørdag aften anholdt og afhørt på politistationen i Hobro, hvorefter man i overensstemmelse med anklagemyndigheden vurderede, at der ikke var nok til at kræve en varetægtsfængsling af de tre sigtede.

De tre mænd er derfor foreløbig på fri fod.

Kvindeligt voldsoffer vågnet af sin koma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce