Annoncørbetalt indhold

Elevationssenge, der sikrer bedre nætter

Dette indhold er sponsoreret

Søvn er vigtigt, men rigtigt mange sover for lidt og for dårligt. God søvn handler nemlig ikke blot om kvantitet, altså, hvor mange timer vi sover, men også om kvaliteten af vores søvn.

Selvom stress og dårlig usund livsstil kan føre til søvnproblemer, sover mange også i en for dårlig seng.

Ønsker du at forbedre din søvn, så læs mere her, og lær om fordelene ved elevationssenge. Der kan du også se hvilken elevationsseng der er kåret til bedst i test netop nu, og i det hele taget lære mere om de fordele, en elevationsseng kan give dig.

Modeller til enhver

En elevationsseng giver dig, som navnet antyder, mulighed for at hæve og sænke madrassen efter behov. Der findes andre fordele ved forskellige elevationssenge, og skal du ud og investere i en ny seng, kan en elevationsseng være svaret.

Du kan med fordel gøre dig forskellige overvejelser inden et køb, men det vigtigste er, at du vælger lige netop dén elevationsseng, der kan stille dine personlige behov. En elevationsseng kan fjernstyres, men på forskellige måder alt afhængig af modellen. Foretrækker du derfor at styre din seng via en app på telefonen, frem for en fjernbetjening, skal du gå efter en seng med denne funktion.

Er du i tvivl, kan du afprøve forskellige senge og snakke med en sengespecialist. Du kan også få elevationssenge, der kan hæve både overkrop og underkrop. En madras, der kan hæve dine ben, er god til dig, der sover uroligt eller får hævede ben om natten. Når du skal vælge madras lyder en god tommelfingerregel, at du skal vælge en medium fast madras, hvis du vejer under 75 kilo, en fast madras, hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo og en ekstra fast madras, hvis du vejer over 95 kilo.

Derfor er søvn så vigtig

Når vi sover, restituerer vores hjerne og krop, hvilket er helt afgørende for vores trivsel om dagen. Sover man for lidt og for dårligt, har dette store konsekvenser, også selvom vi spiser sundt og motionerer regelmæssigt.

For lidt søvn kan nemlig føre til en række problemer, såsom overvægt, diabetes og hjerteproblemer. Desuden er søvnmangel og -besvær også koblet til psykiske lidelser, som for eksempelvis angst og depression. Det er derfor uhyre vigtigt at prioritere sin søvn hver eneste nat. Når vi sover, gennemgår vi forskellige søvnfaser, hvor den dybe søvn er den vigtigste fase.

Sover vi overfladisk, vil vores krop og hjerne ikke restituere (godt) nok. Vi sover ofte overfladisk, hvis vi har koffein eller alkohol i blodet, og derfor kan man føle sig træt dagen efter en bytur, selvom man har sovet i mange timer.

Sådan optimerer du dit sengemiljø

Søvnproblemer kan også skyldes, at man ikke trives i sit soveværelse. Derfor kan man med fordel optimere sit sengemiljø ved at købe sengetøj i god kvalitet, hvilket for eksempelvis kan være økologisk sengetøj, som man kan ånde i.

Derudover kan et lækkert og flot sengetæppe og puder give sengen et luksus-look, hvilket gør sengen mere indbydende at hoppe i. Husk at skifte sengetøj regelmæssigt og lufte puder og dyner udenfor, så du altid sover i rene og friske omgivelser.

Foruden sengemiljøet kan du med fordel fjerne alt overflødigt rod fra soveværelset, så rummet opfordrer til fred og ro.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.