Annoncørbetalt indhold

Sådan fungerer et sundt parforhold

Dette indeholder sponsoreret indhold

Tillid, respekt og god kommunikation er nogle af de hovedingredienser til et godt forhold. Det ved de fleste, men for at holde ild i flammen skal der nogle gange lidt mere til. Det kræver nogle gange lidt mere indsats, overraskelser og forkælelser. Sådan holder man liv et godt og sundt forhold. Her er tre bud på, hvordan dig og din partner holder gang i gnisten

1. Forkælelse

Når du forkæler din partner, føler hun sig bemærket og elsket. Hos Lovebuddy.dk kan du både finde inspiration og legetøj, der kan pifte jeres forhold lidt op. Find anmeldelser, datingsider og romantiske oplevelser, som kan inspirere jeres parforhold. Husk på, at I begge skal minde hinanden om, hvad jeres forhold betyder. I kan forkæle hinanden med gaver, men I kan også forkæle hinanden ved at bruge tid sammen. En god idé er, at I først og fremmest sætter tid af til at forventningsafstemme. En gang imellem kan I med fordel bruge en time på at tale om, hvad der kan gøre hinanden glade. Derefter kan I udforske hjemmesiden sammen og blive klogere på, hvad der egentlig interesserer jer. Forkælelsen kan ske både i soveværelset men også alle andre tidspunkter.

2. Kvalitetstid

For at det hele ikke skal gå op i hverdag og bleskift, er der brug for kvalitetstid sammen. Hvis den eneste kvalitetstid I har sammen, indeholder en sofa og et fjernsyn, så er det på tide, der sker noget nyt. Inviter din kæreste, mand eller kone ud på middag engang imellem, så personen bliver mindet om, hvorfor det nu lige var, at hun faldt for netop dig. Det behøver ikke at være overdådigt og dyrt hver gang, men du viser, at du stadig gerne vil holde liv i jeres forhold ved at tage hende ud. Alternativt kan I også tage i biografen, på vinsmagning eller hvad end, hun har interesse for. Det vigtigste er bare, at I laver noget sammen jer to. Hvis I har børn, er det heller ingen undskyldning for at blive hjemme. Få nogle bedsteforældre til at passe dem, gør lidt ud af jer selv og så er det afsted på date.

3. Tillid og kommunikation

De fleste ved, at tillid og kommunikation er alfa og omega. Det er det også. Der findes ikke noget sundt parforhold uden de to faktorer. De er vigtige i alle situationer. Din kone og dig bør altid være åbne overfor hinanden, og det kan være svært at få tid til dybe samtaler og gode snakke i hverdagens travle rutiner. I kan eventuelt lave aftensmad sammen, hvilket automatisk giver anledning til, at I står og snakker i køkkenet, mens maden bliver tilberedt. Kvinden i dit liv vil føle sig bemærket og forstået. Den samme kommunikation gælder også i soveværelset. Der skal være en gensidig respekt og forståelse for hinanden, hvilket I kun opnår ved at være på samme side.

Denne artikel er sponsoreret af Lovebuddy.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.