Annoncørbetalt indhold

Skab en god og brugervenlig webshop med denne guide

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ønsker du at skabe en webshop, hvor du kan sælge ud af dine produkter? Så er det noget, der godt kan være en smule svært. Det er nemlig ikke helt ligetil, når denne webshop skal laves. Du kan læse videre her for at finde gode råd til, hvordan du laver din webshop, samt hvordan du gør den brugervenlig.

Få hjælp til oprettelsen

Hvis du ikke har særlig meget styr på, hvordan en webshop konkret skal udvikles, er det en god ide at finde hjælp udefra til denne del. På den måde er du nemlig helt sikker på at kunne få lavet en webshop, der bliver, som du ønsker. Du kan finde hjælp til udviklingen af din nye webshop hos MCB.

Det vil uden tvivl også være rart at kunne få en professionel rådgivning til, hvordan din webshop bedst muligt udvikles, og hvordan den stilles op på en måde, som er brugervenlig, og derfor også nem for dine kunder at benytte.

Et flot og overskueligt design er vigtigt

Når din webshop skal laves, er det også vigtigt at få udarbejdet et flot design. Dette vil nemlig gøre, at dine kunder vil finde den endnu mere attraktiv, og derfor helt sikkert også får endnu mere lyst til at bestille produkter derfra.

Sørg også for, at designet ikke bliver alt for vildt og voldsomt - det skal nemlig være sådan, at det også er overskueligt for dine kunder at finde rundt i. hvis det bliver for forvirrende, kan du nemlig risikere at kunderne ikke kan overskue at skulle finde rundt i det, og derfor altså klikker væk.

Flotte og professionelle billeder af dine produkter

Noget andet der også kan spille en stor rolle for, om dine kunder har tænkt sig at bestille noget fra din webshop, er de billeder, som du har af produkterne, der kan købes. Hvis billeder ikke er særligt skarpe eller professionelle, kan det nemlig gøre, at kunderne igen klikker ud. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på at få taget nogle billeder, der er af god kvalitet.

Sørg derfor gerne for at tage billeder med et godt kamera, så de bliver mest muligt skarpe, og hvis du ikke selv har talenter i den retning, så få en udefra til at tage billederne. Det vil også gøre, at din webshop generelt kommer til at se mere professionel ud, hvis du har nogle flotte billeder af produkterne. Dette er altså guiden til dig, der ønsker at skabe en god og brugervenlig webshop.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.