Annonce
Randers

Åbningsdagen for ny Netto på Mariagervej på plads: Det koster en anden Netto i byen livet

Den nye Netto-butik på Mariagervej vil ifølge Nettos direktør, Michael Løve, adskille sig fra typiske Netto-butikker, idet alt lige fra farver, indretning og varer til medarbejdernes uniformer har fået en såkaldt 3,0-opdatering. Arkivfoto: Morten Stricker
Det har siden forårets lukning af Meny på Mariagervej i Randers været velkendt, at dagligvareforretningen på et tidspunkt ville genåbne som en Netto. Nu er datoen for første åbningsdag klar, og den samme er sidste åbningsdag for Netto på Jens Otto Krags Plads.
Annonce

Randers: Der bliver en ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt, grønt og nemme måltider, når dagligvarekunder i begyndelsen af december igen kan tage på indkøbstur i det gamle Jaco Supermarked i Bredstrupsgade ved Mariagervej i Randers.

Onsdag 4. december åbner discountkæden Netto nemlig dørene på for et nyt butikskoncept, der skal have til formål at løfte hele indkøbsoplevelsen for kunderne. Åbningen kommer ganske få dage efter, at en anden Netto i midtbyen – nemlig Netto Campus Randers ved Jens Otto Krags Plads - holder sidste åbningsdag lørdag 30. november. Det fortæller distriktschef Nicklas Bjørkvig fra Netto til Randers Amtsavis.

- Internt i koncernen har det længe været velkendt, at åbningen af den nye butik ved Mariagervej medfører en lukning af Netto ved Campus Randers. Så vidt jeg ved, er kunderne i selve butikken ved Campus Randers også orienteret om den forestående lukning, siger Nicklas Bjørkvig.

Vi har revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere.

Michael Løve, direktør i Netto

Annonce

Butikschefer på plads

Butikschefen i den nye Netto-butik ved Mariagervej bliver randrusianske Tina Bækgaard Pedersen, som har været ansat i discountkæden siden 1. marts 2006.

Tina Bækgaard Pedersen startede sin karriere som salgsleder i den nu forhenværende Netto-butik i Jernbanegade, indtil hun tre måneder senere blev udnævnt til souschef. I 2007 flyttede butikken i Jernbanegade til nye lokaler på Viborgvej, hvor hun fortsatte som souschef. I december samme år blev hun udnævnt til butikschef på Viborgvej, og den stilling har hun besat indtil nu.

Når Tina Bækgaard Pedersen 4. december overtager styringen af den nye Netto med placeringen over for Værket i Randers, er der ifølge Nicklas Bjørkvig allerede fundet en ny stærk mand til at overtage roret som butikschef på Viborgvej. Til den tid vil den nuværende butikschef i Netto ved Campus Randers, Peter Stidsen, nemlig allerede have indtaget den stilling, oplyser Nicklas Bjørkvig.

Annonce

Mere plads til alt

Den nye Netto-butik på Mariagervej vil ifølge Nettos direktør, Michael Løve, adskille sig fra typiske Netto-butikker, idet alt lige fra farver, indretning og varer til medarbejdernes uniformer har fået en såkaldt 3,0-opdatering.

– Vi har revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve.

Hertil tilføjer Nicklas Bjørkvig, at butikkens indretning langt hen vil komme til at ligne den, der gør sig gældende i Netto i Spentrup, som også har fået 3,0-opdateringen.

- Men eftersom Spentrup-butikken er på godt 1000 kvadratmeter, og butikslokalerne på Mariagervej bliver 1550 kvadratmeter, så bliver der jo væsentlig mere plads at gøre med. Den plads kommer vi til at bruge på en markant større frugt- og grøntafdeling, en særlig og større sektion med convenience-varer, bredere gange og mere plads til præsentationen af det generelle varesortiment.

Desuden er det allerede tidligere kommet frem, at Hornbæk Bageri har indgået en aftale med Netto om at genoptage sin drift af bagerbutik i butiksarealerne, lige som det gjorde sig gældende, indtil Menys lukning i foråret.

Det vides ikke, hvad der skal ske med de lokaler ved Campus Randers, som Netto forlader ved udgangen af november.

Netto Campus Randers ved Jens Otto Krags Plads - holder sidste åbningsdag lørdag 30. november. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce