Annonce
Randers

Åbningsfest glippet for femte gang for Arena Randers: Venter på at verden bliver mere normal igen

Direktør for Arena Randers, Gitte Nørgaard, har sammen med bestyrelsesformand, Søren Møller, valgt at aflyse fredagens åbningsceremoni på grund af smittetallene for covid-19. Foto: Annelene Petersen
Det ene benspænd efter det andet har forhindret Randers Arena i at afholde en officiel åbningsceremoni. Nu aflyses festen for 250 inviterede gæster fredag på grund af de høje smittetal. I stedet bliver der fejret en fødselsdagsfest ved en senere lejlighed.
Annonce

Randers: Der bliver ingen åbningsfest som planlagt i den nye Arena Randers fredag 2. oktober. Heller ikke i det femte forsøg havde folkene bag Randers Idrætshaller held med at gennemføre en passende åbningsfest for den meget omdiskuterede hal.

"Vi har glædet os til at indvie den flotte nye arena sammen med 250 inviterede gæster. Men de aktuelle udfordringer med at nedbringe smittetallene for covid-19, og det ansvar, vi alle har for at bidrage hertil, gør, at bestyrelsen i dag (tirsdag) har valgt at aflyse arrangementet", skriver direktør Gitte Nørgaard og formand for bestyrelsen for Randers Idrætshaller, Søren Møller, i en pressemeddelelse.

Annonce

Store udfordringer

Direktøren og formanden skriver, at "både personale og bestyrelsen har gennem de sidste to år været dybt engageret i at få bygget en så flot og funktionel arena som muligt. Der har været store udfordringer undervejs, og der er gjort mange overvejelser i forhold til at nå til det færdige resultat. Derfor har vi glædet os meget til at vise det frem, og fortælle at, nu er byens nye store forsamlingshus klar til brug".


Der har været store udfordringer undervejs, og der er gjort mange overvejelser i forhold til at nå til det færdige resultat. Derfor har vi glædet os meget til at vise det frem.

Randers Arena


I stedet for at forsøge at arrangere endnu en indvielse har Randers Idrætshaller besluttet sig for i stedet at holde en ordentlig fødselsdagsfest, når "verden bliver mere normal igen".

Annonce

Tophåndbold lørdag

Allerede lørdag er der international tophåndhold i den nye multiarena, der har plads til 4.000 siddende tilskuere, men på grund af corona-restriktionerne vil der til kampen mod Montenegro kun blive plads til 500 tilskuere. Derfor er der allerede udsolgt.

Golden League er en såkaldt fire-nationers turnering, der bruges til at forberede holdene op til det kommende EM i december. Ud over Danmark og Montenegro deltager Norge og Frankrig, der også møder hinanden i Arena Randers 3. oktober.

"Det, håber vi, er starten på mange andre oplevelser i de kommende mange år", skriver Gitte Nørgaard og Søren Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce