Annonce
Mariagerfjord

Årets Beauté Pacifique Kvindeløb er aflyst

Arrangørerne af Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund 14. maj har nu valgt at aflyse løbet. De mange tilmeldte vil i den næste tid blive kontaktet, hvor de vil få mulighed for at bevare tilmeldingen til næste års løb, hvorved de så allerede nu er sikret en plads. En anden mulighed er selvfølgelig at få sit deltagergebyr retur. Privatfoto
Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund, der skulle være afviklet den 14. maj, er nu også aflyst.

Hadsund: Torsdag 14. maj skulle Beauté Pacifique Kvindeløbet være afviklet, men allerede for en måned siden tog stævneledelsen første skridt til det, der nu er blevet en aflysning.

Stævneledelsen består af Torben Holt Pedersen fra Beauté Pacifique, Antonino fra Ristorante DaVinci, og fra Mariager Fjord Orienteringsklub Keld Østergaard, Erik Nielsen og Jens Chr. Dalgaard, og her har man løbende drøftet situationen via mail og telefon.

De mange tilmeldte vil i den næste tid blive kontaktet, hvor de vil få mulighed for at bevare tilmeldingen til næste års løb, hvorved de så allerede nu er sikret en plads. En anden mulighed er selvfølgelig at få sit deltagergebyr retur, hedder det i en meddelelse fra stævneledelsen.

Annonce
Det årlige motionsløb er populært og havde sidste år 1500 deltagere. Privatfoto

Prøver næste år

I stævneledelsen er der en del ”oprydningsarbejde” ved det store stævne: Alle myndigheder og eksterne hjælpere kontaktes og ligeledes alle hoved- og lodtrækningssponsorer.

- Som arrangør er vi altid glade for den utrolige støtte og velvilje, vi møder i lokalområdet, og vi håber meget, at alle parter må komme igennem denne svære tid på en god måde, siger Jens Chr. Dalgaard på vegne af stævneledelsen.

- Vi håber selvfølgelig, at de mange kvindelige løbere, ligesom os, vil have stor forståelse for den trufne beslutning, og at vi sammen kan se frem til et godt Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund torsdag den 6. maj 2021.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce