Annonce
Randers

Årets digitale lærerteam kommer fra Hobrovejens Skole

Susanne Hansen og Christina Luxhøj Siewers har med titlen også vundet en tur til London i januar, hvor de får mulighed for at søge inspiration til nye projekter på konferencen Bett, der sætter fokus på teknologi i uddannelse og undervisning. PR-foto
Siden i sommer har alle lærere kunnet nominere sit eget eller en kollegas team til at blive årets digitale lærerteam. Christina Luxhøj Siewers og Susanne Hansen fra Hobrovejens Skole i Randers kan nu kalde sig vindere af titlen og en tur til konference i London.
Annonce

Randers: Titlen som årets digitale lærerteam uddeles af Lærerbloggen og Danmarks it-vejlederforening. Den gives til det lærerteam, der på bedste vis har formået at arbejde med problemløsning og innovation ved hjælp af teknologi i undervisningen.

Christina Luxhøj Siewers og Susanne Hansen fra Hobrovejens Skole har vundet titlen for at gøre netop dette - i flere projekter og fag. Eleverne har blandt andet arbejdet med affaldssortering i natur/teknologi, hvor de med inspiration fra kommunens affaldssortering selv har programmeret og tilbygget affaldsrobotterne Dash og Dot.

- Jeg er rigtig glad for, at vi i Randers er med til gøre eleverne dygtigere til at forstå og arbejde med teknologier og digitale værktøjer. Det er vigtige kompetencer for vores børn at lære, og vi kan ikke gøre det uden lærere som Christina og Susanne, siger skolechef Jesper Kousholt.

Annonce

Flot og legende

Ved hjælp af flere forskellige digitale værktøjer har teamet formået at øge elevernes læse- og skrivelyst i dansk og engelsk.

- Eleverne får en oplevelse af, at litteratur - både skønlitterær og faglitterær læsning og skrivning - ikke kun er noget, der er i bøger, og de oplever, at de er meget dygtigere til de faglige opgaver, når det foregår digitalt, fordi de har større mulighed for at lave deres produkt pænt. Det giver dem en oplevelse af tilfredshed, forklarer Susanne Hansen i en redegørelse af projektet.

I matematiktimerne bruger teamet digitale læringsprogrammer på en aktiv og legende måde ved hjælp af tablets.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Drømmestart endte i målorgie: - Det er ikke voksenfodbold

Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce