Annonce
Randers

Årets første danske Samsø-kartofler er klar: Kan købes i Bilka i Randers i aften

Årets første nye kartofler bliver sat til salg i Bilka i Randers i aften. Foto: Carina Heckscher/Ritzau Scanpix
De første danske kartofler fra Samsøs muld er klar og lander i en række af Salling Groups butikker sidst på dagen. Tre butikker er udvalgt til at være de første modtagere af de nye kartofler. Én af dem er Bilka i Randers.

Randers: Sol, sommer og Samsø-kartofler. Sådan er den helt rigtige opskrift for mange danskere, som hvert år gælder sig til, at årets første kartofler fra den danske ø lander i butikkerne. Og nu er der godt nyt til alle kartoffelelskere i Randers.

Saling Group, som står bag Føtex, Netto og Bilka, er nemlig klar med denne sæsons første Samsø-kartofler. Og én af de i alt tre butikker, der er udpeget til at få glæde af de nye kartofler på salgets førstedag er Bilka i Randers.

Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

- Leverandøren er Brd. Kjeldal fra Samsø, og de kan i første omgang levere 24 kilo til Salling Group. De til en start små mængder betyder, at det er særligt udvalgte butikker, hvor man kan købe og smage årets første Samsø-kartofler - inden alle får mulighed for at købe kartoflerne i de kommende uger, lyder det fra Salling Group.

Ud over Bilka i Randers er også Netto i Hornbæk på Nordsjælland og Føtex i Vanløse udvalgt til at sælge af de første Samsøkartofler i koncernen. Det skyldes, at de tre butikker er indstillet til Frugt- og Grønt-prisen, hvor landets butikker hædres for de bedst frugt- og grøntafdelinger.

De nye danske kartofler forventes at lande i butikkerne et sted mellem klokken 17.00 og 20.00 tirsdag aften

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

P. Olesen og Sønner tjener millioner af kroner på nedbrydning: - Engang var nedbrydere de lavest rangerede indenfor byggebranchen

Kultur

Sangaften med Luna-koret

Randers HK For abonnenter

Agesen efter hektisk afslutning mod tophold: - Jeg var rasende

Annonce