Annonce
Mariagerfjord

Årets gymnasiemusical i Hobro er et 'Wonder'

Charlie Hart t.v. spiller hovedrollen som James Wonder, Maya Christine Heim har den anden hovedrolle. Yderst t.h. en af de tre instruktører Tilde Hansen. PR-foto: Frederik Østergaard
Omkring 100 gymnasieelever på Mariagerfjord Gymnasium er ved at være klar med årets store forestilling. Musicalen "Wonder" har de selv både skrevet, tilrettelagt, instrueret og er klar til at afvikle ved fire offentlige forestillinger.

Hobro: Årets musical på Mariagerfjord Gymnasium hedder ”Wonder” og fører publikum tilbage til 60’ernes New Orleans. Som altid er forestillingen skrevet, instrueret og opført af gymnasieeleverne, som knokler på højtryk op til premieren tirsdag 28. januar.

"Wonder" byder på dans, god musik og en historie om svimlende storhed og fald. Publikum møder entertaineren James Wonder, der tænker tilbage på sit liv fyldt med fest og farver. Bag de fantastiske shows og den enorme succes lurer der noget i skyggerne. For hvad sker der, når kameraet er slukket, og James træder ud i det virkelige liv?

Manuskriptet er skrevet af en gruppe elever i sommerferien og bliver instrueret af Anna Juul, Tilde Hansen og Ditte Jakobsen.

Annonce

Alle arbejder sammen

Den kvindelige hovedrolle, der bliver spillet af Maya Christine Heim, som er udvekslingselev på Mariagerfjord Gymnasium.

- Derhjemme har vi også en dramagruppe, men det er slet ikke en lige så stor en ting. Her på gymnasiet arbejder alle mulige forskellige mennesker sammen – hår, make-up, musik, kostumer, skuespillere, kulisser, hyggegruppen, siger hun i en pressemeddelelse.

Hyggegruppen er et koncept, der blev indført forrige år og sørger blandt andet for at hente frokost, bage kage og rydde op, så de andre medvirkende kan koncentrere sig om deres opgaver.

"Wonder" opføres 28., 29., 30. og 31. januar - alle dage kl. 19. Billetter kan købes ved at følge linket øverst på gymnasiets hjemmeside.

Derudover inviterer gymnasiet til en skoleforestilling for de omkringliggende folkeskoler, privatskoler og efterskoler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Klimasikring betaler sig for dambrug: Beskidt vand kan presse fiskenes sundhed

Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce