Annonce
Sport

Årets idrætsleder i Randers: Totte blev behørigt hyldet

Torben Kjeldsen blev tirsdag aften hædret for 26 års hårdt arbejde i Randers gymnatiske Forening, da han blev tildelt Årets Idrætsleder. Foto: Annelene Petersen

Torben "Totte" Kjeldsen blev tirsdag aften belønnet med den traditionsrige pris som Årets Idrætsleder.

Randers: På denne tid af året er der tradition for at kåre Årets Idrætsleder i Randers.

Tirsdag aften var en flok tidligere Årets Idrætsledere, Årets Sportsnavne, de Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR) og Randers Amtsavis inviteret til overrækkelsen af Årets Idrætsleder 2018.

Torben Kjeldsen, bedre kendt i foreningslivet som "Totte", havde en anderledes invitation end de resterende gæster. Han var nemlig blevet inviteret til en sponsoraftale i Spar Nord på Østervold, men i virkeligheden skulle han modtage prisen som Årets Idrætsleder.

Selvom Torben Kjeldsen godt kender proceduren, var han en smule overrasket over at modtage den prestigefyldte pris.

- Man bliver altid overrasket over sådan noget her. Jeg havde det godt nok sådan lidt, at der var noget lusket over hele forløbet, og indbydelsen jeg har fået. Udfordringen var også, at jeg selv har siddet i SIKR før, så jeg kender godt lidt konceptet. Når det er sagt, så er jeg alligevel ret overrasket, og jeg er ikke mindst meget beæret over at komme ind i klubben, siger Torben Kjeldsen.

51-årige Torben Kjeldsen har været forretningsfører i Randers gymnastiske Forening (RgF) i hele 26 år. Som noget helt usædvanligt er Torben Kjeldsen en af de eneste modtagere af prisen, der har det som sit erhverv udover det frivillige arbejde.

- Jeg har aldrig rigtig troet på, at jeg kunne vinde prisen, fordi det oftest kun drejer sig om frivillige kræfter. Jeg er den første foreningsleder, der har det som min levevej, og derfor er det en smule specielt, men jeg er utrolig glad for anerkendelsen og de mange rosende ord, jeg har fået med på vejen, fortæller Torben Kjeldsen.

Annonce
En lang række tidligere prismodtagere var samlet for at hylde Torben Kjeldsen. Foto: Annelene Petersen

Mange projekter

Der var masser af taler til Torben Kjeldsen tirsdag aften.

En af talerne kom fra SIKR, som Torben Kjeldsen har været en del af i mange år, men han har mange bolde i luften, og derfor har han været nødsaget til at holde en pause.

- Vi har været utrolig glade for din indsats i SIKR, hvor du i øjeblikket holder en pause. Vi håber og forventer dog, at du snart vil være tilbage. Du er i hvert fald altid velkommen, siger SIKR's formand René Skjøde Andersen.

Torben Kjeldsen selv forsikrer da også, at han nok skal vende tilbage til SIKR, når tiden er til det.

- Jeg holder en pause i øjeblikket, fordi der har været en masse andre ting, men jeg satser helt sikkert på at vende tilbage, lyder det fra idrætslederen.

Torben Kjeldsen er et kendt ansigt i idrætslivet i Randers. Han har blandt andet været med til at gennemføre nogle af byens større idrætsprojekter.

- Du har altid mange gode ideer, og det så vi eksempelvis i den meget omtalte Hal 4 i Arena Randers, som er i gang med at blive bygget, og i disse måneder er du i gang med planlægning til et nyt idrætscenter i Dronningborg. Den gamle hal er ved at falde fra hinanden, og dine nye planer er eksemplariske, selvom det nok ikke er nemt at finde midler til, fortæller René Skjøde Andersen.

RgF-lederen er glad for de mange rosende ord, men understreger, at det ikke kun er ham, der skal belønnes.

- Det er super fedt, at der er nogen, der lægger mærke til ens arbejde. Jeg er da uden tvivl en idémand til rigtig mange ting, men det lykkes kun, fordi vi har en rigtig stærk organisation og forening, der kan løse det i en kombination af forretning og frivilligt arbejde.

- Det er lykkes os at lave en dagsorden, der hedder, at når vi involverer os, vil vi gerne gøre en forskel. Vi vil ikke gøre noget bare for at gøre det. Og heldigvis er der mange rundt omkring i landet, der kigger efter vores model i Randers, så det er rigtig dejligt, slutter Torben Kjeldsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Femårig blandt seneste dødsofre i Storbritannien

Annonce