Annonce
Randers

Årets Randersborger 2020 udskudt til efteråret

Birgitte Kaas Sørensen blev hædret som Årets Randersborger 2019 for sit arbejde som leder af Jennumparkens fritidshjem og børnekor, som har optrådt flere gange i både Tivoli og DR's koncertsal. Hvem tager prisen i 2020? Nu går indstillingen i gang. Foto: Jakob Lerche Fotografi.
Indtil 23. august kan borgere i Randers indstille deres bud på den borger, som har præget og gavnet Randers allermest det seneste år.
Annonce

RANDERS: Normalt uddeles prisen hvert år i Randers Festuge i uge 33, men grundet den ekstraordinære situation med corona er prisoverrækkelsen i år blevet udskudt til et endnu ikke offentliggjort arrangement i løbet af efteråret.

- Selv om Randers Festuge er aflyst i år, holder Randersborger-Komitéen selvfølgelig fast i den årlige tradition med at hædre Årets Randersborger, som de har gjort siden 1977, forklarer Mette Bertelsen, eventchef i Randers Kommune.

Annonce

En særlig indsats

Prisen går til en borger, som har gjort en særlig indsats for Randers det seneste år, og som har skabt en særlig positiv udvikling, som også kan mærkes uden for kommunegrænsen. Det kan være inden for erhvervslivet, idræt, kultur, ungdom, ældre, musik, byudvikling eller andet.


Selv om det har været et særligt år, hvor nedlukningen satte en dæmper på en masse aktivitet og arrangementer, er der en masse hårdtarbejdende borgere, som hver dag gør en forskel og sætter vores by og kommune på landkortet.

Mette Bertelsen, eventchef


- Selv om det har været et særligt år, hvor nedlukningen satte en dæmper på en masse aktivitet og arrangementer, er der en masse hårdtarbejdende borgere, som hver dag gør en forskel og sætter vores by og kommune på landkortet. Vi håber på at få tilsendt en masse gode forslag til kandidater, fortæller Mette Bertelsen.

Det er Randersborger-Komitéen, der vurderer alle kandidater og står for den endelige udvælgelse. Komiteen består af fem byrådsmedlemmer, repræsentanter fra Randers Turistforening, Erhverv Randers, Kulturelt Samvirke og Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR). I år vil overrækkelsen foregå ved et arrangement i løbet af efteråret.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Bilist endte i midterrabatten

Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Annonce