Annonce
Erhverv

Århusianske Michelin-kokke på vej mod kollaps for anden gang: Atrium er under konkursbehandling

Kokkene Søren Jakobsen og William Jørgensen, der også står bag Gastromé i Rosensgade, har stået for forplejningen af Hotel Royals gæster. Pressefoto
Restaurant Atrium i Hotel Royal er under konkursbehandling. Michelin-kokkene Søren Jakobsen og William Jørgensen, der driver Atrium, blev også taget under konkurs i marts med Gastromé.

Restaurant Atrium, der på Hotel Royal drives af de århusianske Michelin-kokke Søren Jakobsen og William Jørgensen, er under konkursbehandling.

Det meddeler Statstidende. Det er selskabet bag Atrium, Muirta Aps, som er under konkursbehandling.

I marts kuldsejlede Michelin-restauranten Gastromé i Aarhus. Søren Jakobsen og William Jørgensen udtalte på det tidspunkt, at Atrium ikke ville blive berørt af konkursen.

Annonce

Gastomé genopstod dog senere i en rekonstruktion i maj på sin gamle adresse i Rosensgade med en enkelt Michelin-stjerne. Den århusianske erhvervsmand Lars Jørgensen havde gennem investeringsselskabet Lyngså Invest købt konkursboet efter Gastromé.

Atrium stod dog ikke til at redde alligevel, fremgår det nu af Statstidende. Århus Stiftstidende har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Søren Jakobsen.

Atrium fik en Michelin Plate

Atrium, der nu er under konkursbehandling fik i 2020 en Michelin Tallerken for sit gode udvalg på Hotel Royal, hvor det 170 år gamle hotel altså har overladt restaurant-forplejningen til gæsterne til netop Søren Jakobsen og William Jørgensen.

Til Finans siger Lars Jørgensen, der nu er pengemanden bag Michelin-kokkenes restauranter, at selskabet bag restaurant Atrium ikke var i stand til at fortsætte efter corona.

- Jeg har en interesse i at se, om vi kan drive restauranten videre, og det forventer jeg, at vi kan finde en løsning på. Vi skal have lavet en endelig løsning med konkursboet, som selvfølgelig skal have nogle penge, siger Lars Jørgensen til Finans.

Annonce

Noget af en rustsjetur

I forbindelse med genåbningen af Gastomé 5. maj sagde Søren Jakobsen til Århus Stiftstidende, at Michelin-makkerparret nu havde en god tro på fremtiden.

- Det har været noget af en rutsjetur den seneste måned. Før påske var vi virkelig kede af det og dybt frustrerede, og i dag sidder vi med en stærk tro på fremtiden, sagde Søren Jakobsen.

- Vi er overvældet af den store opbakning, som vi fik fra gæster og samarbejdspartnere, og det fortalte os, at der skulle arbejdes på at fortsætte vores drømme med Gastromé. Vi havde ikke selv den kapital, der skulle til, men den har vi så fået tilført via en ny investering. Det betyder, at vi nu kan komme i gang igen i et nyt selskab, der hviler på et langt stærkere økonomisk fundament, lød det fra Søren Jakobsen.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Alarm 112

Kan risikere at brænde i dage: Voldsom brand hos trævirksomhed er stadig ikke under kontrol

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Randers

Politikere undrer sig og sender besked til hospitaler: - I må altså gerne ansætte medarbejdere på deltid

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Miljø

Risiko for usynlig gift i drikkevandet: Syddjurs vil undersøge 37 private brønde og boringer ved Tirstrup

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Brandfolk fra hele Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Annonce