Annoncørbetalt indhold

Årligt biltjek forbedrer sikkerheden på vejene

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er almindeligt at tage forbi automekanikeren, hvis din bil begynder at ramle og skramle. Men flere bilister er begyndt at få deres køretøj serviceret, inden tingene går i stykker – og det forbedrer sikkerheden på de nordjyske veje.

Det kan hurtigt ende meget galt, hvis bilens bremser pludseligt giver op, eller hvis der begynder at komme slør i rattet. Ikke bare for dig som bilist, men også for dem omkring dig. Derfor giver det større tryghed i trafikken, at mange nordjyder begynder at få deres bil serviceret ved et årligt biltjek.

Annonce

Du kan tage hen på dit lokale bilværksted i Hobro i Mariagerfjord Kommune for at få dem til at gennemgå dit køretøj. Det kan f.eks. omfatte en gennemgang af bremser, dæk, undervogn, motor og mere. Og bare én årlig tur kan gøre en stor forskel for både din pengepung og din sikkerhed.

Løser problemer, inden de opstår

Bilen vil ikke starter. Bremserne er langsomme til at reagere. Der er slør i rattet. Disse fejl er alle tre tegn på, at det er tid til en tur forbi mekanikeren. Og det kan blive en dyr omgang. Mange problemer er nemlig værre, når du først begynder at mærke dem.

Af den grund er det også en positiv tendens, hvis flere vælger at investere i en fast service af deres transportmiddel. Automekanikeren kan nemlig opdage problemer, før de udvikler sig – og det kan gøre reparationen langt billigere. Det er trods alt billigere at lappe en gammel slange end at udskifte den med en ny, når den først er gået i stykker.

Det årlige biltjek gavner dog ikke kun den enkelte nordjydes pengepung. Det er også en positiv udvikling for sikkerheden på de nordjyske veje. Hvert år sker der nemlig adskillige ulykker som følge af en bil, der ikke fungerer ordentligt – og jo ældre bilen er, jo større er risikoen.

Har du også en ældre bil? Så er det måske en idé at få booket et tjek hos dit lokale bilværksted. Flere af dem har faste priser på et årligt eftersyn, og det kan i længden være billigere end at vente, indtil uheldet er ude. Et populært værksted i Hobro finder du hos Langer Biler. Hos Langer Biler finder du også et stort udvalg af brugte biler, og kunderne kommer fra hele Jylland for at købe kvalitetsbiler. Er du på udkig efter en brugt bil, så kan det varmt anbefales at tage en tur forbi Langer Biler i Mariagerfjord Kommune.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.