Annonce
Østjylland

Ægtepar fra Vrigsted har åbnet vintage-butik i Bjerre

Laila Aagerup Michelsen har sammen med sin mand Kasper åbnet retro-butikken "Momse's Vintage" på Bjerrevej i Bjerre. Her ses hun foran butikken sammen med sin niece Sofie Aagerup. Foto: Henrik Dolmer
Ægteparret Laila og Kasper Aagerup Michelsen fra Vrigsted står bag en butiks-nyhed i Bjerre. De har for ganske nylig åbnet ”Momse’s Vintage”, hvor de handler med unikke retro-ting, som de selv har fundet rundt omkring på diverse loppemarkeder.
Annonce

Bjerre: Adressen Bjerrevej 359 B i Bjerre, der senest har huset en blomsterbutik, har fået nye lejere. Ægteparret Laila og Kasper Aagerup Michelsen har åbnet vintage-butikken ”Momse’s Vintage”, hvor man kan gå på jagt efter ”retro-kram og klenodier”, som der står på butiksvinduet.

Ægteparret bor på en trelænget gård i Vrigsted. De skiftede et byhus i Horsens ud med denne landlige idyl i september 2019.

- Vi har været på udkig efter et egnet lokale i et stykke tid og faldt ret hurtigt for stedet her. Lokalet og facaden skulle dog lige shines op først, så vi kunne få det helt rigtige look til vores butik, siger Laila, og hun fortsætter:

- Vi har gået og opkøbt gode retro-ting på diverse loppemarkeder i flere år og har så i et års tid nu solgt dem fra vores gård i Vrigsted. Det har grebet så meget om sig, så det har givet mening at gå på udkig efter et egnet butikslokale, og det fandt vi så her i den gamle købmandsbutik i Bjerre.

Annonce

Har fået en rigtig fin start

De slog dørene op for første gang 4. juli og har fået en rigtig fin start.

- Der er blevet taget rigtig godt imod vores initiativ fra både lokale Bjerre-borgere og folk fra oplandet. I forvejen er der både en genbrugsbutik og et loppemarked i byen, så Bjerre er blevet et helt lille genbrugs-mekka, hvor der virkelig er noget at komme efter, hvis man er på jagt efter genbrugsting, siger Laila Aagerup Michelsen, der også har noteret sig, at der er mange turister, der kigger indenfor.

- Men her ligger vi jo også rigtig godt i forhold til strømmen af turister til og fra Juelsminde-området, tilføjer hun.

Annonce

Har åbent i weekender

”Momse’s Vintage” har weekend-åbent fra fredag til og med søndag, og det er ikke kun Laila og Kaspers fine loppefund, man kan købe, idet ægteparret også lejer reoler ud til private borgere, der på den måde kan tjene en skilling på at sælge deres egne loppe-ting.

- Det koster et fast beløb om måneden, og så går alt provenuet ved salget ubeskåret til sælgeren. Vi tager således ikke kommission, og kunderne betaler direkte til sælgeren via Mobilepay, så det kan ikke være nemmere. I øjeblikket har vi lejet to af vores reoler ud. Det fungerer rigtig godt, fordi der på den måde kommer nogle forskellige varer på hylderne, siger 49-årige Laila Aagerup Michelsen, der efter et længere sygdomsforløb er blevet godkendt under flexjob-ordningen, så hun er faktisk ansat som flexjobber i butikken, som ejes af husbonden Kasper Aagerup Michelsen. Han arbejder for sin del også som lastbilchauffør, hvilket han fortsætter med, selv om han nu også kan skrive butiksejer på cv'et.


Jeg bliver kaldt Momse af min niece og andre, fordi jeg nok er lidt mormor-agtig. Jeg bager meget og laver marmelade med mere, så det lå lige til højrebenet at kalde butikken for ”Momse’s Vintage”.

Laila Aagerup Michelsen


44-årige Kasper Aagerup Michelsen er gammel Horsens-dreng, mens Laila er født i Sverige og opvokset i København. Laila har for sin del boet i både Odense, Århus og Horsens. Nu har de så sammen fundet lykken i Hedensted Kommune med bopæl i Vrigsted og butik i Bjerre.

- Og navnet ”Momse’s Vintage”?

- Jeg bliver kaldt Momse af min niece og andre, fordi jeg nok er lidt mormor-agtig. Jeg bager meget og laver marmelade med mere, så det lå lige til højrebenet at kalde butikken for ”Momse’s Vintage”, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Annonce