Annonce
Randers FC

Ærgerlig Rømer om tam fornemmelse: - Det er selvforskyldt

André Rømer var efter det uafgjorte resultat mod AGF meget irriteret over indsatsen i anden halvleg, hvor holdet havde store problemer med at få spillet til at køre med bolden. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC kunne ikke holde stand mod AGF, som udlignede til 1-1 i overtiden. Hverken André Rømer eller målscorer Simon Piesinger var tilfredse med spillet. Det blev for panisk og mangelfuldt med bolden i anden halvleg, lyder det.
Annonce

Aarhus: Det var så tæt på endnu et stort resultat på Ceres Park. Mod AGF. Mod ærkerivalen.

Men to minutter inde i tillægstiden på seks minutter gik det galt, da Patrick Mortensen dukkede op i feltet og gjorde det til 1-1.

- Det er fandme en tam fornemmelse, men det er selvforskyldt. Vi går ud og parerer i 45 minutter, så det er kun et spørgsmål om tid, før bolden falder ned til dem. Det gjorde den så til sidst, lød det fra en tydeligt skuffet André Rømer.

- Det var en elendig anden halvleg. Første halvleg var ellers okay. Ikke fordi vi spiller prangende, men vi forsvarer os godt og har lidt den anden vej. Efter pausen har vi ikke rigtig de store chancer, fordi ingen tager fat i kuglen og får spillet os ud af presset. Det var lidt for meget panik i 45 minutter, tilføjer midtbanespilleren.

Resultatet betyder, at Randers FC nu har 35 point. To point mindre, end det i øjeblikket er krævet for at komme i top 6. Så var det muligheden for mesterskabsspillet, der røg her?

- Ikke 100 procent, men det er tæt på. Det kunne godt ligne, at det kræver tre point i Parken (mod FC København, red.) nu. Så jeg skal i hvert fald se fodbold på søndag og se, hvordan vores konkurrenter gør det, siger André Rømer.

Annonce

Smuk scoring

Hos holdkammeraten Simon Piesinger var skuffelsen også stor.

Længe så det ud til, at østrigeren med sin scoring i første halvleg kunne lade sig hylde som derbyhelt. Målet blev sat ind mere end 40 meter ude fra, hvor William Eskelinen i AGF-målet så uheldig ud.

- Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, da jeg skød. Jeg erobrede bolden og søgte angriberne, men kunne ikke se dem, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne skyde, fordi målmanden var på vej tilbage. Det var lidt heldigt, men også et smukt mål, siger Simon Piesinger.

Ligesom André Rømer var forsvarsspilleren heller ikke tilfreds med spillet.

- Alt i alt var det nok ikke en flot kamp at se på. Begge hold var nervøse og spillede med lange bolde. Det blev en kamp om andenboldene. Jeg ved, at vi kan spille bedre fodbold end det. Det så vi i træningskampen (mod Vendsyssel, red.), siger Simon Piesinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Plejehjem slår dørene op: De pårørende skal sikre, at de ældre ikke bliver smittet

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Randers FC For abonnenter

Dét lærte vi af kollapset mod Horsens: Forsvarsproblemer, unge på spring og kæmpende kant

Annonce