Annonce
Sport

Ærgerlig Søren P: Poulsen kunne være blevet en klublegende

Søren Pedersen havde håbet, at Poulsens store rolle på Randers FC-holdet kunne være med til at sikre en forlængelse. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Ifølge sportsdirektør Søren Pedersen kunne Randers FC ikke nå til enighed med Nicolai Poulsen om økonomien i en ny kontrakt. Han havde håbet, at anførerens stærke tilknytning til Randers kunne have gjort udslaget i forhandlingerne.

Randers: Det var planen, at en forlængelse af kontrakten med Nicolai Poulsen skulle være endnu en sten i opbygningen af et fodboldhold med en stamme af spillere, som har været igennem klubbens ungdomsafdeling.

Det er den strategi, som inden for det seneste halve års tid har ført til forlængelser af kontrakterne med blandt andre Frederik Lauenborg og Mikkel Kallesøe.

Men med Nicolai Poulsen gik det ikke. Parterne kunne ikke blive enige om økonomien i en ny aftale, og derfor forlader Nicolai Poulsen klubben efter denne sæson.

Det er en skuffelse for sportsdirektør Søren Pedersen, der flere gange i forløbet har udtrykt optimisme i forhold til, at parterne nok skulle ende med at finde hinanden.

- Vi har strukket os langt og forsøgt at finde de midler, der skulle til - også flere end dem, vi lige umiddelbart havde til rådighed. Men det har ikke været nok til rent økonomisk at matche, hvad Nicolai Poulsen ellers har haft af tilbud, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Annonce

Farvel til legendestatus

Selv om økonomien har været den store knast, havde Randers FC-sportsdirektøren håbet, at andre parametre kunne trække en forlængelse af kontrakten med Nicolai Poulsen i hus.

- I min verden er der også nogle værdier i at ligge øverst i hierarkiet, være en ledende figur og stå med udsigt til at blive en klublegende. Nicolai Poulsen var jo en spiller, som kunne være blevet klubrekordholder i Randers FC, siger Søren Pedersen.

- Vi kan ikke matche ret mange andre klubber i Superligaen, når det gælder økonomi. Vi skal være dygtige på nogle andre ting, som handler om at udvikle vores egne spillere og skabe en stærk kultur. Det er sådan nogle dyder og værdier, man som klub håber, også spiller ind, når en kontrakt skal forlænges. Det lykkedes med eksempelvis Mikkel Kallesøe, og vi havde håbet på det samme med Nicolai Poulsen, som har gjort det godt og fungereret godt i klubben, siger sportsdirektøren.

Han forventer ikke, at Nicolai Poulsen kommer til at forlade Randers FC allerede i indeværende transfervindue.

- Nej, det tænker jeg, er urealistisk, og vi har også fuld tiltro til, at han vil yde alt, hvad han kan for at få en god afsked med Randers FC. Det er Thomas Thomasberg, der vurderer, hvem der er bedst på positionen. Men som udgangspunkt er Nicolai Poulsen tiltænkt en rolle på holdet i foråret, siger Søren Pedersen.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Aggressiv gæst endte i detentionen

Randers For abonnenter

Overboer til Burger Shack: Det skræmmer os, at der var brand igen

Annonce