Annonce
Østjylland

Ærlig Jonas Dal: Skuffende tilbageskridt

Jonas Dal måtte spejde meget langt efter både point og gode præstationer imod AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
- Vi er i ikke i krise, men vi skulle selvfølgelig have haft flere point, siger AC Horsens-træneren.
Annonce

Aarhus:  Jonas Dal har endnu ikke prøvet at vinde i Superligaen med AC Horsens, og i Aarhus var han meget langt fra med nederlaget på 3-0.

- Det var en skuffelse, og vi tog nogle skridt tilbage med præstationen mod AGF. Når vi har analyseret kampen må vi se, om det er er et, fem, eller 100 skridt, vi er sat tilbage. Jeg ved ikke, om kampen mod AGF tangerede indsatsen mod AaB, eller den var dårligere, men med kampen mod FC Midtjylland i frisk erindring var det et tilbageskridt, sagde Jonas Dal.

Han sagde allerede inden opgøret i Aarhus, at han forventede både fremskridt og tilbageskridt i den kommende periode, og mod AGF blev det adskillige skridt baglæns. Skiftet fra Bo Henriksen spillestil til Jonas Dals spillestil tager tid, og vil give udsving i præstationerne er argumentet.

- Vi var ikke dygtige nok til at vinde andenboldene, og så blev det en kamp, der kom til at foregå på AGF's præmisser. Tingene udviklede sig ikke, som vi ville have det, og det gav noget stress. Hverken defensivt eller offensivt formåede vi at fastholde bolden på den måde, som vi gerne ville, sagde Jonas Dal.

Annonce

Dårlige præstationer

AC Horsens er afhængig af, at mange rammer topniveauet, og det var langt fra tilfældet mod AGF.

- Vi havde nogen, der ikke ramte dagen, men vi er ikke i krise. Målt på point skulle vi have haft flere point, men vi har vist mod FC Midtjylland, at vi godt kan være med, sagde Jonas Dal.

Pilen har ellers peget opad de seneste uger med 2-2 kampen mod FC Midtjylland, en pokalsejr og en reserveholdssejr over Hobro i tæt på stærkeste opstilling.

- Til gengæld havde vi ikke den bedste optakt de seneste dage, sagde Jonas Dal med henvisning til Michael Lumbs positive corona-test og deraf aflyste træningspas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce