Annonce
Navne

Ønske om klassisk musik til børn

Poul Gundersen er eneste kandidat for Schiller Instituttets Venner. Privatfoto

Kandidat for Schiller Instituttets Venner Poul Gundersen har to mærkesager.

Annonce

På Liste E, Schiller Instituttets Venner, er Poul Gundersen eneste kandidat.

Poul Gundersen har en konkret mærkesag, hvis han bliver valgt ind i Randers Byråd, nemlig at sikre et tilbud om undervisning i klassisk musik til alle børn.

Men desuden et ønske om at ændre nogle holdninger, hvilket med hans egne ord er at være med til at gøre opmærksom på, at et nyt globalt paradigme for økonomisk udvikling og internationale relationer er undervejs i form af Kinas bælt- og vejinitiativ, kaldet Den Nye Silkevej.

- Jeg vil gerne være med til, at Danmark/Randers tilslutter sig denne udvikling, siger Poul Gundersen.

Poul Gundersen er 57 år, bosat på adressen Lundvej 15 i Hørning og har en kæreste, Olga Kulechova, der bor i Sankt Petersborg. Så "møderne" foregår i høj grad via Skype. Poul Gundersen har ingen børn. Han er oprindelig uddannet som civilingeniør, men arbejder nu som buschauffør, enten på rute 118 Randers-Aarhus, eller X bus-rute 928 på samme strækning.

Inspiriationen til at blive politisk aktiv i Schiller Instituttets Venner fik Poul Gundersen for fire år siden, da han i nogle måneder var udstationeret som civilingeniør i Sydkorea.

Yderligere inspiration fik Poul Gundersen, da han under en spadseretur på Strøget i Aarhus så plakater for Schiller Instituttets Venner og igen, da han under en ledighedsperiode, hvor han søgte job på nettet, hentede information om Schiller Institutte.

Poul Gundersen har arbejdet som buschauffør de seneste fem år.

Annonce

Se spidskandidatens egen valgvideo herunder

Annonce

Kulturoplevelser

Kulturelle oplevelser i Randers søger Poul Gundersen gerne ved at gå til koncerter i Sct. Mortens Kirke. Men den musikalske smag rækker også til at overvære arrangementer med blues på f.eks Tante Olga, ligesom Poul Gundersen fra tid til anden er at finde på Værket.

Nogen egentlig hobby har Poul Gundersen ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce