Annonce
Debat

Østbro: Intet kan være mere forkert, Præstmark

Annonce

Læserbrev: Jeg må sige, at jeg var ved at få kaffen i den gale hals, da jeg læste chefredaktør Præstmarks leder angående en østbro. Tænk sig, at man kan være så forblindet af byrådspolitikernes snak, at kun en klimabro dur. Præstmark hævder, at en østbro kun vil være til gavn for de få, modsat en klimabro, der vil være til gavn for flere.

Intet er mere forkert. De trafikale problemer i Randers skyldes, at der er for mange biler, der skal igennem Randers. Dette kan kun løses ved at lave veje udenom byen, og for en fjordby kræver det en bro. En klimabro inde i byen flytter bare bilerne rundt, med mere kaos til følge, så det nu ikke kun er på indfaldsvejene, der opstår problemer, men også på sekundære veje som Clausholmsvej og Udbyhøjvej og tilstødende villaveje.


En klimabro inde i byen flytter bare bilerne rundt, med mere kaos til følge.


Ved en østbro får man flyttet biler væk fra byen, således at Randersbro og ikke mindst indfaldsvejene bliver aflastet. Derfor er en østbro til gavn for alle, også dem, der ikke kommer til at bruge den.

En anden anke, Præstmark har, er, at en klimabro er mere sandsynlig end en østbro. Til det kan der kun siges, at hvis man vil en østbro, så er den absolut også sandsynlig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Annonce