Annonce
Randers

Øster Tørslev har fået sin egen hjemmeside

Ove Schrøder, der stod i spidsen for etableringen af »PR og Hjemmeside« gruppen er godt tilfreds med resultatet.

En flot og oplysende hjemmeside er resultatet af et års arbejde bland lokale

Annonce

Så skete det. I fredags lå Øster Tørslevs helt eget website klar. Den er resultatet af et års arbejde i »PR og Hjemmeside« gruppen, som blev stiftet for godt et år siden.

På Øster Tørslev nye hjemmeside findes alt, hvad der er værd at vide om byen.

Dengang inviterede en gruppe Øster Tørslev-borger med Ove Schrøder i spidsen til et møde om byens fremtid. Inspirationen kom dengang fra Fårup, som havde fået et tiltrængt løft. Det var der åbenbart mange i Øster Tørslev, som også kunne ønske sig, for ikke mindre end 100 mødte op. Inden aftenen var gået, havde de grupperet sig i fire grupper. Af disse fire gruper barsler de to i disse dag med konkrete resultater.

Den ene er »områdefornyelsesgruppen«, der med 6,3 millioner i støtte arbejder målrettet på en fornyelse af by og omgivelser. Den anden er altså gruppen med hjemmesiden som ansvarsområde.

»Vi har ikke haft en krone. Alt er gjort frivilligt af lokale. Men vi er rigtig godt tilfredse,« lyder Ove Schrøders evaluering.

Hjemmesiden, der både dækker byen og omegnen har til hovedformål at informere om området og lokke nye borgere til, men der er også en debatfunktion, som måske mest appelerer til nuværende beboere.

Se selv hjemmesiden her på www.østertørslev.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce