Annonce
Mariagerfjord

Østeuropæer stjal 20.000 fra 77-årig kvinde: Foregav at ville låne en kuglepen

Fotocollage: Michael Bager / Marc Dietrich/Panthermedia/Ritzau Scanpix
En kvinde af østeuropæisk udseende fuppede onsdag eftermiddag en ældre kvinde i sit eget hjem. Nu advarer politiet om, at tricktyven stadig er på fri fod
Annonce

Hobro: En 77-årig kvinde blev gevaldigt snydt, da en kvinde onsdag eftermiddag ringede på døren til hendes hjem på Skovvej i Hobro.

Kvinden forklarede, at hun var kommet til at lave en parkeringsskade på en anden bil. Hun spurgte om den ældre kvinde i den forbindelse havde en kuglepen, hun kunne låne, så hun kunne lægge en seddel til ejeren af den påkørte bil.

Den 77-årige kvinde bekræftede, at hun da havde en kuglepen, og forlod kvinden i døren for at hente den. Men da hun kom tilbage til hoveddøren, var kvinden væk - og det samme var 20.000 kroner i kontanter, som havde ligget i den ældre kvindes soveværelse.

Annonce

Advarer andre borgere

Som følge af tricktyveriet gør Nordjyllands Politi opmærksom på, at kvinden, der ifølge sit offer var af østeuropæisk udseende, stadig er på fri fod.

Kvinden er blevet beskrevet som værende mellem 35 og 40 år, cirka 170 centimeter høj og overvægtig. Ved besøget hos den 77-årige kvinde var hun iført grå jakke og grå stofhat. Der er ingen oplysninger om eventuelle køretøjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce