Annonce
Navne

Østjysk DGI-formand takker af efter 23 år

Hans Jørgen Hvitved har i mere end 20 år stået i spidsen for breddeidrætten i Østjylland. Pressefoto
Hans Jørgen Hvitved har siden 1997 været breddeidrættens formand i Østjylland. Næste måned giver han stafetten videre med en god smag i munden.
Annonce

Randers: Ved DGI Østjyllands årsmøde 26. marts aflægger Hans Jørgen Hvitved sin sidste årsberetning. Formanden har nemlig besluttet at overlade posten til nye kræfter.

- Det bliver specielt at takke af efter mange år i foreningsverdenen. Det østjyske foreningsliv har aldrig stået stærkere, så jeg forlader posten med en rigtig god fornemmelse, siger Hans Jørgen Hvitved i en pressemeddelelse fra DGI.

Annonce

Naturligt engagement

62-årige Hans Jørgen Hvitved blev kursusansvarlig i badmintonudvalget i det daværende Randersegnens Gymnastik- og Idrætsforeninger – også kaldt RGI fra DGI’s dannelse i 1992. I 1995 blev han næstformand for RGI, og to år senere blev han formand.

DGI Østjylland opstod, da RGI fusionerede med Århusegnenes Gymnastikforening i 2006, og i den anledning blev Hans Jørgen Hvitved valgt til formand. Ud over formandsposten hos DGI Østjylland har han i 24 år været hovedformand for Ebeltoft IF fra hjemstavnen.

- Jeg har virkelig nydt at samarbejde med så mange passionerede idrætsfolk, som hver dag arbejder for at gøre det nemmere for østjyder at være aktive. Det har altid faldt mig naturligt at engagere mig i lokalsamfundet, have indflydelse og gøre en forskel, siger Hans Jørgen Hvitved.

Annonce

Lyse fremtidsudsigter

Den afgående formand understreger, at udfordringerne i dag er de samme, som de altid har været: at stable aktiviteter på benene, få frivillige ombord samt lede og udvikle foreningerne, og Hans Jørgen ser et stærkere DGI Østjylland end nogensinde før.

- Vi har aldrig haft flere medlemmer og medlemsforeninger, så fremtiden ser meget lys ud for Østjylland. Jeg er sikker på, at bestyrelsen, de ansatte på kontoret og de mange frivillige vil kæmpe for et endnu stærkere foreningsliv i Østjylland fremadrettet, siger Hans Jørgen Hvitved.

Hans Jørgen Hvitved takker officielt af på DGI Østjyllands årsmøde 26. marts, som afholdes i DGI-huset i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce