Annonce
Sport

Østrigsk angriber har stadig sin første afslutning til gode: Det skal nok komme

Marvin Egho er ikke ramt på selvtilliden, selvom han stadig ikke har vist noget i sine første kampe for Randers FC. Arkivfoto: Annelene Petersen

Marvin Egho har ikke haft en eneste afslutning i Randers FC-trøjen, men angriberen mener selv, at han skal have tid, og at en knæskade har gjort betingelserne svære i sin første tid i klubben.

Randers: Randers FC oprustede offensiven i sommer med flere spillere.

Først kom unge Emil Riis hjem til ungdomsklubben, og senere ankom den norske angriber Benjamin Stokke.

Kronjyderne var dog langt fra færdige, og en måned inde i sæsonen kunne de præsentere en kreativ offensivspiller i form af østrigske Marvin Egho.

Han kom til Randers med et flot CV, hvor det blandt andet er blevet til et slovakisk mesterskab med klubben Spartak Trnava.

Kronjyderne havde fulgt ham længe, men en aftale med den slovakiske klub om, at Marvin Egho skulle hjælpe dem i Champions League-kvalifikationskampe gjorde, at de først kunne hente ham efter Superligaen var gået i gang.

Desværre for Randers FC og Marvin Egho ankom han til Danmark med en skade i knæet, og derfor var han først med som indskifter i kampene mod AaB og FC Nordsjælland i starten af september måned.

Siden hen har Marvin Egho fået tre kampe fra start, men den østrigske tekniker har ikke gjort det store væsen af sig, og det er faktisk ikke blevet til en eneste afslutning.

Marvin Egho har da heller ikke selv været tilfreds med præstationerne, men han synes stadig det er tidligt at konkludere noget.

- Vi er stadig tidligt i sæsonen, og det tager altid lidt tid at komme ind på et helt nyt hold. Jeg ved godt, at jeg skal gøre det bedre, men jeg er slet ikke bekymret. Der skal nok komme mål og assist fra min side, og jeg tror, det kommer snart, siger en selvsikker Marvin Egho til Randers Amtsavis.

Kort om kampen

Randers FC - Sønderjyske

Kampstart: Klokken 14.00 på BioNutria Park Randers.

Liveblog: amtsavisen.dk.

Tv: Eurosport 2.

Dommer: Jørgen Daugbjerg.

Forventet Randers FC-opstilling: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mads Aaquist, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze - Emil Riis, Benjamin Stokke.

Skade

Ifølge Marvin Egho er der flere grunde til, at det ikke har været den bedste spillemæssige start i Randers FC siden skiftet i august måned.

Først og fremmest synes østrigeren det har været svært at komme ind på et nyt hold, mens sæsonen var gået i gang.

- Jeg kom først i gang efter seks-syv runder i Superligaen, og det er ikke nemt. Man skal lære en masse nye spillere og trænere at kende, så jeg tror, det er meget naturligt, at det ikke helt fungerer i de første par kampe, siger Marvin Egho.

Han peger dog på knæskaden, som den største årsag til, at det ikke er blevet til afslutninger i de første kampe for den kronjyske klub.

- Det har været svært med min knæskade. For det første gjorde den, at jeg først kom til at spille efter et par kampe på sidelinjen, og derudover var det en ret kompliceret skade. Jeg havde en del smerte, og det har jeg også haft, mens jeg spillede, så det har uden tvivl en betydning for, at jeg ikke har præsteret godt nok indtil videre.

- Det er dog ved at være bedre, og jeg har heldigvis ikke smerte mere. Jeg havde også min bedste kamp i København, så nu skal jeg bare fortsætte. Jeg er stadig ikke 100 procent i topform, men det begynder at nærme sig, lyder det fra den østrigske angriber.

Rolig sportsdirektør

Søren Pedersen var manden, der gjorde en stor indsats for at hente Marvin Egho til Randers FC.

Han var blandt andet i Slovakiet for at se offensivspilleren i aktion live.

Sportsdirektøren mener, at det er meget naturligt, at en ny spiller som Marvin Egho skal bruge noget tid.

- Vi har skrevet en kontrakt med Marvin Egho på tre år, så det er alt for tidligt at drage konklusioner. Han har vist flere gange til træning, hvilke kvaliteter han har. Det har ikke vist i kampe endnu, men det skal helt sikkert nok komme. Det tog også lang tid for Saba og Bashkim, før de kom i gang i klubben, så det har vi set før, siger Søren Pedersen.

Marvin Egho bliver en gevinst, fordi han er en anden type, end de andre angribere i truppen.

- Han har et godt flow med bolden, og så er han farlig i dybden. Det ser man ikke hos vores andre angribere, som i stedet har nogle andre spidskompetencer. Jeg er ikke i tvivl om, at Marvin Egho nok skal blive en gevinst for os, lyder det.

Trives i Danmark

Selvom det ikke er blevet til den bedste start på det spillemæssige plan for Marvin Egho, så er han glad for, at han skiftede til Randers FC.

- Det var selvfølgelig lidt svært at komme hertil i starten, for man skulle vænne sig til et helt nyt land, men jeg er meget glad for at være her nu. Det er en fed klub at være i, og jeg nyder at gå på arbejde, siger han.

Marvin Egho vil gerne hjælpe holdet gennem scoringer og målgivende afleveringer, men det er langt fra det vigtigste.

- Jeg vil hellere have, at klubben slutter højt i tabellen, end at jeg scorer en masse mål. Det vil altid være det vigtigste. Forhåbentlig kan vi komme i top 6, men nu må vi se, slutter Marvin Egho.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Annonce