Annonce
Randers

100-årige Olga: Julen på Bakkegården er dejlig

100-årige Olga Olsen sammen med social- og sundhedsassistent Susanne Jensen. Pressebillede

Olga Olsen har både børnebørn, oldebørn og tipoldebørn. Alligevel vælger hun at holde jul på ældrecenteret Bakkegården i Randers for tredje år i træk og glæder sig til det.

Annonce

Randers: Varme julelys, sprødt hjemmebag, søde kravlenisser, smukke juledekorationer og hyggelige stunder med dem, vi holder af - julestemningen er landet, og de fleste går og glæder sig til en af årets mest traditionsrige dage. Også på ældrecentrene har juleånden også indfundet sig.

- Der er flere af de ældre, der har mulighed for at fejre jul andre steder, som alligevel tilvælger julen på ældrecenteret. En jul med små børn er også en jul med en del larm og aktivitet, og nogle af de ældre foretrækker en stille og rolig juleaften, fortæller social- og sundhedsassistent Susanne Jensen, der skal være på ældrecenteret Bakkegården juleaften 2017.

Annonce

"Det er så dejligt alt sammen"

forsideEn af de ældre, der skal fejre julen på et af ældrecentrene i Randers Kommune er Olga Olsen på 100 år. Hun har masser af familie, der dog primært bor på Sjælland, og hun foretrækker julen på ældrecenteret Bakkegården, hvor hun har fejret juleaften de forløbne to år.- Vi spiser julemad og synger sammen, og alle er så flinke og så rare. Det er så dejligt alt sammen, siger Olga Olsen, der til daglig bor på ældrecenteret Rosenvænget, der ligger ganske tæt på Bakkegården.- Vi får and, steg, risalamande og slikkerier - det er snart alt for meget, tilføjer Olga, der næste år kan se frem til at fejre sin 101-års fødselsdag i april.Alle pensionister i Randers er inviteret til at holde jul på et ældrecenter i kommunen, og hvis man har lyst til at give en hjælpende hånd, er man velkommen som frivillig juleaften./EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Randers FC For abonnenter

Karakterer efter fuseren mod AGF: En fornem styrmand var ikke nok

Annonce