Annonce
Randers

100 børn har været på Red Barnets sommerlejr

Skoleskibet Fylla har givet børn og voksne gode sommeroplevelser.Indsendt foto
Annonce

MARIAGERFJORD: For femte år i træk har Red Barnet Mariagerfjord kunnet tilbyde lokale børn en ferieoplevelse på organisationens sommerlejr. I alt har 100 børn nu deltaget på lejren, siden foreningen startede med at afholde sommerlejr.

- Vi er mere end stolte og inderligt taknemmelige for, at dette tiltag har kunnet blive tilbudt vore mange lokale børn i så mange år. Det er børn, som ellers ikke har andet ferietilbud i skoleferien, og derfor er netop vores tilbud børnenes eneste mulighed for at kunne få en ferie udenfor hjemmet, siger formand Janne Jensen.

Lejren afholdes hvert år i uge 30 på Skringstrup Kursuscenter i Skals.

- I år har vi sammen med Mariagerfjord Kommune kunnet tilbyde en sejlads med overnatning for lokale familier med skoleskibet Fylla. Sejladsen foregik fra Grenaa Havn til Hals Havn.

Det var trætte børn og voksne mætte af oplevelser, der forlod skibet i Hals. En helt igennem fantastisk oplevelse, som vi håber at kunne tilbyde næste år igen, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Danmark

Forbrugerøkonom: Tag feriepengene, hvis du skal bruge dem

Annonce