Annonce
Randers

101 Toner fra Randers Teater

Lone Rødbroe ser frem til at skabe stemning og glæde sammen med resten af holdet fra ’101 Toner’, når de i uge 33 uddeler musikalske krammere ved en række pop-up-events rundt om i Randers Kommune.Foto: Indsendt af Randers Kommune
Annonce

RANDERS: Tre solister og to musikere er klar til at dele corona-sikre musikalske krammere ud i dagene 11. - 15. august. Med kærlig hilsen fra Randers Festuge, som desværre ikke kan gennemføres i år, bliver der små pop-up-koncerter på gader og stræder, hos virksomheder og institutioner rundt om i Randers Kommune.

Bevæbnet med mikrofon, boombox, guitar og andre instrumenter bevæger holdet fra Randers Teater sig rundt med tre trækvogne for at skabe glæde i en corona-tid.

- Tiden er desværre ikke til at samle store forsamlinger, men derfor kan vi jo godt alligevel skabe stemning og glæde, siger skuespiller og sanger Lone Rødbroe. Med sig har hun kollegaerne John Batz, Sara Gadborg, Mikas Bøgh Olesen og Jon Døssing Bendixen.

De enkelte optrædener vil ikke blive annonceret nærmere, da der ikke skal forsamles for mange publikummer på en gang. Og for at holde styr på publikum, så de ikke er for mange og for tætte sammen, vil kunstnerne fra tid til anden blive eskorteret af Skøre Strømere fra Dansk Rakkerpak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce