Annonce
Randers

10cc - legendarisk rockband giver koncert på Værket

Graham Gouldman (nr. 2 fra venstre) har altid været en af de kreative hovedkræfter bag 10cc. PR-foto
9. februar 2007 stod det selvsamme band i Værkets Store Sal og gav en storslået koncert. Nu er de tilbage i fin form med Graham Gouldman i front.

Randers: Art rock-legenden 10cc spiller indtager Værket lørdag 8. februar 2020.

Med numre som "I’m Not in Love", "The Wall Street Shuffle" og "Rubber Bullets" kan publikum forvente et glædeligt genhør med en stor del af 70'ernes lydtæppe, når rockbandet tager Store Sal med ned gennem bagkataloget.

9. februar 2007 stod det selv samme band i Værkets Store Sal og gav en storslået koncert.

13 år efter går de igen på scenen i her og skaber glædeligt genhør med alle klassikerne fra dengang.

Endnu en gang er det hitmager Graham Gouldman, der er i front, og han har i 50 år været kendt som en sangskriver af en helt særlig kaliber.

I en alder af blot 19 år skrev han sangen For Your Love, der solgte en million singler, da den blev indspillet af The Yardbirds med en ung Eric Clapton på guitar.

- Graham Gouldman er indbegrebet af bandet. Han er Mr. 10cc, forklarer Mikael Rørsted, musik- og teaterchef på Værket, og fortsætter:

- I 2017 spillede Procol Harum her, i 2018 Justin Hayward fra The Moody Blues, og til foråret år så 10cc. Det er en form for art rock-hattrick, om man vil. Det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere dem på Værket i Randers igen, siger han.

"Verdens bedste band"

10cc fik sit navn i 1972 efter deres manager drømte, at han stod foran Londons Hammersmith Odeon og læste en plakat med: "10cc – Verdens Bedste Band".

Bandet blev en kæmpe succes i 70’erne. Blandt andet ved at slå sig op på at flirte med en masse forskellige musikgenrer og fusionere dem til nye musikformer og variationer. Og det bifaldt publikum.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce