Annonce
Østjylland

12 børn fik sneak peek: Blev testpiloter i forlystelsesparken

Her ses Djurs Sommerlands nyeste rutsjebane Jungle Rally fra oven. I baggrunden ses sidste års store nyhed Dragekongen, som også ligger i temalandet Wild Asia. Foto: Annelene Petersen

Der blev hvinet, grinet og også grædt en smule, da 12 små poder dagen før den officielle sæsonåbning i Djurs Sommerland, fik mulighed for at testkøre parkens to nyeste forlystelser.

Annonce

Nimtofte: Der var solstrejf på himlen, da 12 små børn fra hele Jylland dagen før sæsonåbningen i Djurs Sommerland fik mulighed for at agere testpiloter i parkens to nyeste forlystelser, rutsjebanen Jungle Rally og karrusellen Safaribussen.

De 12 børn var alle mellem to og fem år, og de var alle blevet særligt udvalgt fra en pulje på mere end 700 børn og deres forældre, som havde skrevet til Djurs Sommerland i forhåbning om at blive blandt de første få, der fik lov til at prøve de nye forlystelser.

- Vi vil jo gerne, at Jungle Rally bliver stedet, hvor vores mindste gæsters få deres allerførste rutsjebaneoplevelse. Derfor har vi søgt efter nogle børn, som ikke rigtig har prøvet at køre i rutsjebane før, og som vi derved kan give en særlig oplevelse. På den her måde får de mulighed for at prøve forlystelserne i dag, hvor der ikke er så hektisk, som det bliver tilfældet i morgen (fredag, red.) , sagde direktør i Djurs Sommerland Henrik B. Nielsen, mens han selv nød muligheden for at betragte de små børn og deres umiddelbare glæde over rutsjebaneturene.

Vi vil jo gerne, at Jungle Rally bliver stedet, hvor vores mindste gæsters få deres allerførste rutsjebaneoplevelse.

Henrik B. Nielsen, direktør
Der var begejstring blandt både børn og voksne, da de torsdag formiddag fik lov at agere testpiloter i Djurs Sommerlands nyeste forlystelse Jungle Rally. Foto: Annelene Petersen
Femårige Viktor Rasmussen (forrest), der til daglig er førskoleelev på Søndermarkskolen i Randers, tog gladeligt maskotten Karlo under armen på vej hen til afprøvningen af de nye forlystelser. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Småt med nattesøvn

Et af de mindste børn, der fik sig en særlig oplevelse i forlystelsesparkens nye temaland Wild Asia, var to-årige Noah Jacobsen fra Aarhus.

I dagens anledning havde han taget sin mor Anne Jacobsen med til Djurs Sommerland. Og selvom den lille knægt til at starte med var lidt betuttet over mødet med sommerlandets maskotter Karlo og Karoline, så skulle man ikke tage fejl af, at han havde glædet sig rigtig meget til dagen, påpegede moderen.

- Vi har været vågne flere gange siden klokken 01 i nat, fordi han har været så spændt. Alt har bare handlet om rutsjebaner, sagde Anne Jacobsen med et grin.

Og glæden hos den lille knægt var da også ubetinget stor, da han umiddelbart efter sin første rutsjebanetur gav manden med ansvaret for karrusellen en high five.

Turen rundt i Jungle Rally bragte hvin, grin og sus i maven til både store og små legebørn. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Hænderne op over hovedet

Blandt de udvalgte børn var også femårige Viktor Rasmussen fra Randers, der havde taget sin bonusonkel Morten Rasmussen med sig på tur til Djursland.

Selvom Djurs Sommerland egentlig kun havde søgt efter børn, der aldrig havde prøvet rutsjebaner før, kunne Viktor Rasmussen afsløre, at det måske nok ikke var helt første gang, at han gav sig i kast med den slags.

- Men det er altså første gang, jeg prøver dem her, insisterede den lille dreng, inden han sprang ind i Jungle Rallys forreste vogn og strakte armene i vejret for at få et ekstra godt sus i maven på turen.

- Weeeeeeehhh, råbte han begejstret, da vognen kørte ud fra startplatformen og fik fart på.

De 12 poder og deres voksne ledsagere, som torsdag var testpiloter i Djurs Sommerland, kom blandt andet fra Thorsager, Randers, Aarhus, Herning, Hedensted og Fredericia. Her prøver de karrusellen Safaribussen, som også er en af de helt nye, familievenlige forlystelser. Foto: Annelene Petersen
Toårige Noah Jacobsen havde glædet sig så meget til at komme i Djurs Sommerland, at han næsten ikke havde sovet hele natten til torsdag. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce