Annoncørbetalt indhold

12 gode tips til indretningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indretningen betyder en stor del for hjemmets udseende. Nogle mennesker går mere op i det end andre, men for mange betyder det noget hvordan deres hjem fremstår. Det skal jo gerne repræsentere en del af en selv, samtidigt med at det har den ’hjemlige’ sjæl over sig. Men det kan godt kræve en del kreativitet når man skal i gang med indretningen. Mangler du gode tips til, hvordan du kommer i gang? Så læs med her. 


Annonce

1. Farver i hjemmet 

Farver gør rigtigt meget for hjemmet, og udstråler både glæde og liv. Hvis man ikke er til de helt kulørte af slagsen, så kan man eventuelt nedtone det til pastelfarver. Sarte farver, kan pynte meget i de nordiske hjem.


2. Træ skaber hygge 

Der er bare noget over træ i hjemmet. Hvad enten det drejer sig om et smukt snedkerkøkken eller andre møbler, så pynter det. En flot indbygget reol i træ kan altså også noget.


3. Det nye og gamle 

Det nyere moderne look passer vældigt fint sammen med den gamle stil. Man kan sagtens mix og matche gamle møbler med nye.


4. Det industrielle look 

Fede industrielle ting til boligen giver det fedeste look. For eksempel industrielle møbler, gulve eller andet.


5. Retro-stil 

Der er noget fedt over retro lamper og retro køleskabe. Det gør altså ikke noget at blande tingene lidt på kryds og tværs, for det mere personlige look.


6. Masser af tæpper 

Tæpper giver ikke kun varme under fødderne og på kroppen når man ligger i sofaen. Nej, tæpper på gulvet i flotte farver eller mønstre, giver rigtigt meget unikhed til hjemmet.


7. Den perfekte sofa 

Det er vigtigt at man sidder og ligger godt i en sofa. Og så skal der selvfølgelig være masser af plads. Overvej måske om det skal være en stor en af slagsen med en chaiselong.


8. Kunst på væggene 

Flotte malerier med abstrakt kunst, kan pynte rigtigt meget i hjemmet. Særligt, hvis der er knald på farverne.


9. 1 væg – mange detaljer 

Har du nogensinde overvejet at male én enkelt væg? Eller hvad med at tapetsere én med fototapet?


10. Udnyt pladsen 

Reoler går aldrig af mode, og er aldeles praktiske i hjemmet. Overvej eventuelt hylder/reoler eller andre smarte løsninger, så du både kan vise dine ting frem, men også rydde nogle væk.


11. Masser af grønt til hjemmet 

Planter, masser af planter. Hvis du gerne vil skabe lidt af en jungle-vibe i dit hjem, så er det med at få købt en masse grønne planter.


12. Pynteting som betyder noget 

Souvenirs eller gaver fra folk der betyder noget, er selvfølgelig relevante at have stående fremme i hjemmet, så du altid kan kigge på dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.