Annonce
Erhverv

12 nye arbejdspladser til Randers: Hadsten-firma flytter ind i bygningerne hos Carlsberg Mur

Genrefoto: Iris/Scanpix

Bygningerne på Hadstenvej, som tidligere husede Carlsberg Mur, har stået tomme i næsten tre år. Nu flytter Hadsten-firmaet EHJ Energi til Randers og ind i de i alt 16.000 kvadratmeter, hvor man samler alle sinde aktiviteter.

Randers: I dag har EHJ Energi A/S cirka 2500 kvadratmeter under tag fordelt på tre adresser i Hadsten, Aars og Horsens, men fra årsskiftet bliver det hele samlet i Randers, på adressen Hadstenvej 16, hvor virksomheden får ikke mindre 16.000 kvadratmeter at brede sig på, og hvor Carlsberg Mur indtil for knap tre år fremstillede murstensvægge.

Med EHJ's flytning får Randers med ét slag tilført 12 nye arbejdspladser, men det er ifølge direktør Esben Hegelund Jørgensen kun begyndelsen.

- Vi får brug for en del flere. Mit bud er, at vi nogle få måneder inde i 2019 vil være mellem fem og ti mand flere, siger han.

EHJ Energi producerer biomasse til en lang række danske energivirksomheder. Råvaren er først og fremmest flis fra skovning samt have- og parkaffald, men virksomheden er i gang med at udvide aktiviteterne, så stort set alle typer industriaffald vil kunne håndteres hos EHJ Energi.

- Eneste kriterium for, at vi kan bruge affaldet, er, at det kan recycles, siger Esben Hegelund Jørgensen.

Annonce
Direktør og indhaver Esben Hegelund Jørgensen glæder sig over at have fundet den helt rigtige adresse til sin virksomhed. Arkivfoto: Flemming Højer

Tæt på motorvejen

Om baggrunden for, at EHJ har valgt at flytte til Randers, siger Esben Hegelund Jørgensen:

- For det første har vi brug for meget mere plads, end vi har i øjeblikket, og for det andet skulle vil finde et sted, hvor vi kunne få de nødvendige miljøgodkendelser. Begge dele har vi fundet på den nye adresse, som så ovenikøbet ligger behageligt tæt på motorvejen, ligesom adgangen for lastvogne, som vi vil have en del trafik af, vil være uproblematisk.

Samtidig roser Esben Hegelund Jørgensen Randers Kommune for dens velvillige imødekommenhed.

- Vi er blevet mødt med en hjælpsomhed, effektivitet og professionalisme, som vi sjældent har oplevet, siger direktøren.

Og han får uforbeholden opbakning fra ejendomsmægler Lars Kandborg fra EDC Erhverv Trio i Randers.

- Kommunen fortjener virkelig ros. Ideen med at have et erhvervsteam, som træder til i denne slags sager, og som blev realiseret for et par år siden, har i den grad vist sin styrke. Både vi og kunden har i hele forløbet oplevet teamet som en særdeles effektiv medspiller, siger Lars Kandborg og tilføjer:

- Da EHJ Energi viste interesse for at etablere sig i Randers, kontaktede jeg straks en fra erhvervsteamet, og umiddelbart efter stillede kommunen med det helt rette hold til at håndtere de behov og udfordringer, som vores kunde havde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce