Annonce
Østjylland

14 anholdt i kæmpe politiaktion i nat: To personer bortført i det vestlige Aarhus

Arkivfoto: Kim Haugaard
En koordineret indsats mellem Østjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi endte med anholdelser i både det vestlige Aarhus og på E45 ved Vejle. To personer var blevet bortført.

AARHUS: Østjyllands Politi var natten til torsdag involveret i en stor aktion, efter at et større antal gerningsmænd foretog ulovlige frihedsberøvelser af flere personer i det vestlige Aarhus.

Østjyllands Politi blev sent onsdag aften opmærksom på episoden. Flere køretøjer og personer opholdte sig i området, og da politiet kørte frem mod køretøjerne opstod der en situation, hvor et køretøj blev standset efter en kort eftersættelse. Fire personer med tilknytning til sagen blev anholdt.

De øvrige tre biler kørte fra stedet, men blev senere, i en koordineret indsats med Sydøstjyllands Politi, bragt til standsning på E45 ved Vejle, hvilket medførte en kortvarig lukning af motorvejen. I den forbindelse blev yderligere ti personer anholdt. Anholdelserne foregik forholdsvist udramatisk. I to køretøjer fandt politiet to mænd, der befandt sig i bilerne imod deres vilje.

- På nuværende tidspunkt er det politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

De 14 anholdte er alle mænd i alderen fra 19 til 33 år. De fremstilles alle i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus klokken 16. Anklagemyndigheden vil ved grundlovsforhøret anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

Se video fra aktionen på motorvejen ved Vejle i nat

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce