Annonce
Randers

15 butikker og virksomheder lukkede i 2021: Dem sagde vi farvel til

Houmedens guld, sølv og ure, Houmeden 8, var blandt de butikker, der lukkede i 2021. I dette tilfælde fordi indehaver og guldsmed, Erik Sørensen, valgte at gå på pension. Arkivfoto: Frank Pedersen

Randers: I 2021 kunne man i denne avis læse om 15 butikker og virksomheder i Randers, der af den ene eller anden grund måtte lukke.

Her er får du et overblik:

Januar:

1. januar var det slut med at bo på Randers Vandrehjem, Gethersvej 1, da direktør Bo Blach har solgt vandrehjemmet til Von Wowern Ejendomsadministration ApS

Annonce

Februar:

2. februar blev fiskehandler Tellings kunder mødt af et skilt i døren, hvor der stod, at butikken var lukket på grund af sygdom. Dagen efter fremgik det af Statstidende, at indehaver Bent Telling og hans forretning var taget under konkursbehandling af Skifteretten i Randers.

I februar blev der sat et ”til leje”-skilt i butiksvinduet Torvegade 1. Det skete halvandet år efter, at Ali Cetin havde åbnet sin streetware-butik AC Fashion. Han måtte imidlertid erkende, at der ikke var kundegrundlag i Randers til, at hans butik kan løbe rundt.

I februar blev nøglen definitivt drejet rundt for spisestedet Fresh Habits, Østervold, efter virksomheden blev taget under konkursbehandling af skifteretten i Randers.

Annonce

Marts:

29. marts var det slut med den godt 160 år gamle Randers-virksomhed Chas Mortensen, Kertemindevej, med speciale i sejl-, presenning- og teltproduktion. Denne dag blev virksomheden nemlig taget under konkursbehandling, efter den var blevet begæret konkurs 2. februar.

Annonce

April:

29. april lukkede Byens Skrædder, Hobrovej 14. Uhensigtsmæssig arbejdsstilling bøjet over symaskinen havde sat sine mærkbare spor i arme, ben og hænder samt et par diskusprolapser hos indehaver Betül Karakan i en sådan grad, at hun ikke så anden udvej end at lukke.

I april blev der holdt ophørsudsalg i Real Retros fysiske butik, Dannevirkevej 5, vedrørende alt andet end møbler, idet indehaver Christian Hamerslag besluttede sig for udelukkende at drive Real Retro som en internetbutik med fokus på netop møbler

Annonce

Maj:

14. maj lukkede børnetøjsbutikken Lillepot i Snaregade. Indehaver Sofie Dahlerup har dog fortsat Lillepot som webbutik.

Annonce

September:

11. september lukkede Karoline Schatz-Jakobsen sin blomsterbutik Randers Blomster, Dytmærsken 3. Hun har dog fortsat sin blomsterlevering som webbutik.

Annonce

Oktober:

16. oktober lukkede Bronuts sin butik i Randers, Mariagervej 57. 10. december blev hele donuts-kæden taget under konkursbegæring, men er siden blevet reddet.

29. oktober lukkede Blichfeldts Antikvariat, Store Voldgade 7, som fysisk butik, som blev besøgt af færre og færre kunder. Indehaver Jan Blichfeldt fortsætter dog med at sælge bøger via sin webbutik.

Annonce

November:

1. november lukkede restaurantdelen af Stephansens Hotel, Møllestræde 4.

16. november blev tøj- og livsstilsbutikken Holm & Co., Torvegde 23, erklæret konkurs ved et dekret modtaget af Skifteretten i Randers.

Annonce

December:

31. december blev der sat punktum for Erik Sørensens lange liv som selvstændig guldsmed, da han lukkede sin sidste butik, Houmedens guld, sølv og ure i Houmeden 8, for at gå på pension og flytte til Thailand med sin kone.

31. december var sidste dag for skokæden Bianco i Randers Storcenter. Efter flere år med underskud har kæden valgt at lukke alle sine 23 butikker i Danmark og Norge, herunder altså den i Randers.

Annonce
Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Stadig 25 mand i gang med brandslukning i kæmpe affaldsbunke: Men der er godt nyt

Randers For abonnenter

Egons gamle gasfyr og resten af forstaden er røget bag i fjernvarmekøen: Disse tre landsbyer vil Verdo regne på i stedet

Navne

Ejendomsmatador med rødder i Randers er død

Randers

Fra store planer til tvivlsomme byggerier: Sådan er det gået med Randers-eventyret i Kina

- Historisk selvmål af Putin: Eksperter gør status på tre måneders krig i Europa med ukrainsk lykke på slagmarken

Randers

Med drone og HazMat-suits får beredskabet styr på branden i 100 ton affald: Se video af slukningsarbejdet her

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Randers

Se video: Voldsom bilbrand sendte store mængder røg ind over motorvejen

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Randers

Kæledyrskonflikt førte til trusler om at skyde politiet med oversavet jagtgevær: Nu har gerningsmanden fået sin dom

Sport For abonnenter

Kniven for struben, bortvist cheftræner og parløb i toppen: De lokale serieklubber positionerer sig til slutspurten

Randers

Verdenskendt Google-bil ruller ind på Rådhustorvet: Del dit bedste Street View-øjeblik med os

Annonce