Annonce
Randers

15 butikker og virksomheder lukkede i 2021: Dem sagde vi farvel til

Houmedens guld, sølv og ure, Houmeden 8, var blandt de butikker, der lukkede i 2021. I dette tilfælde fordi indehaver og guldsmed, Erik Sørensen, valgte at gå på pension. Arkivfoto: Frank Pedersen

Randers: I 2021 kunne man i denne avis læse om 15 butikker og virksomheder i Randers, der af den ene eller anden grund måtte lukke.

Her er får du et overblik:

Januar:

1. januar var det slut med at bo på Randers Vandrehjem, Gethersvej 1, da direktør Bo Blach har solgt vandrehjemmet til Von Wowern Ejendomsadministration ApS

Annonce

Februar:

2. februar blev fiskehandler Tellings kunder mødt af et skilt i døren, hvor der stod, at butikken var lukket på grund af sygdom. Dagen efter fremgik det af Statstidende, at indehaver Bent Telling og hans forretning var taget under konkursbehandling af Skifteretten i Randers.

I februar blev der sat et ”til leje”-skilt i butiksvinduet Torvegade 1. Det skete halvandet år efter, at Ali Cetin havde åbnet sin streetware-butik AC Fashion. Han måtte imidlertid erkende, at der ikke var kundegrundlag i Randers til, at hans butik kan løbe rundt.

I februar blev nøglen definitivt drejet rundt for spisestedet Fresh Habits, Østervold, efter virksomheden blev taget under konkursbehandling af skifteretten i Randers.

Annonce

Marts:

29. marts var det slut med den godt 160 år gamle Randers-virksomhed Chas Mortensen, Kertemindevej, med speciale i sejl-, presenning- og teltproduktion. Denne dag blev virksomheden nemlig taget under konkursbehandling, efter den var blevet begæret konkurs 2. februar.

Annonce

April:

29. april lukkede Byens Skrædder, Hobrovej 14. Uhensigtsmæssig arbejdsstilling bøjet over symaskinen havde sat sine mærkbare spor i arme, ben og hænder samt et par diskusprolapser hos indehaver Betül Karakan i en sådan grad, at hun ikke så anden udvej end at lukke.

I april blev der holdt ophørsudsalg i Real Retros fysiske butik, Dannevirkevej 5, vedrørende alt andet end møbler, idet indehaver Christian Hamerslag besluttede sig for udelukkende at drive Real Retro som en internetbutik med fokus på netop møbler

Annonce

Maj:

14. maj lukkede børnetøjsbutikken Lillepot i Snaregade. Indehaver Sofie Dahlerup har dog fortsat Lillepot som webbutik.

Annonce

September:

11. september lukkede Karoline Schatz-Jakobsen sin blomsterbutik Randers Blomster, Dytmærsken 3. Hun har dog fortsat sin blomsterlevering som webbutik.

Annonce

Oktober:

16. oktober lukkede Bronuts sin butik i Randers, Mariagervej 57. 10. december blev hele donuts-kæden taget under konkursbegæring, men er siden blevet reddet.

29. oktober lukkede Blichfeldts Antikvariat, Store Voldgade 7, som fysisk butik, som blev besøgt af færre og færre kunder. Indehaver Jan Blichfeldt fortsætter dog med at sælge bøger via sin webbutik.

Annonce

November:

1. november lukkede restaurantdelen af Stephansens Hotel, Møllestræde 4.

16. november blev tøj- og livsstilsbutikken Holm & Co., Torvegde 23, erklæret konkurs ved et dekret modtaget af Skifteretten i Randers.

Annonce

December:

31. december blev der sat punktum for Erik Sørensens lange liv som selvstændig guldsmed, da han lukkede sin sidste butik, Houmedens guld, sølv og ure i Houmeden 8, for at gå på pension og flytte til Thailand med sin kone.

31. december var sidste dag for skokæden Bianco i Randers Storcenter. Efter flere år med underskud har kæden valgt at lukke alle sine 23 butikker i Danmark og Norge, herunder altså den i Randers.

Annonce
Randers For abonnenter

Mæglere ser lys fremtid for Randers: - Befolkningstilvækst er et godt salgsargument, så væksten bliver selvforstærkende

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Så er den gal igen: Slagter fortsætter med at sælge kød, selv om hans butik er lukket af myndighederne

Randers For abonnenter

Randers fik ingen puljepenge, men: Formand er klar til at kæmpe for mindre teams i hjemmeplejen

Randers FC

Snart går jagten på de sidste billetter til Leicester-braget ind: - Det overstiger langt, hvad vi oplever mod AGF eller Brøndby

Debat For abonnenter

Her tænker man kun på penge og ikke anstændighed: Derfor er Facebook ikke et medie

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Leder For abonnenter

Skidt og skrald: Sådan skaber vi et større Randers ved en lille indsats

Kultur

Dronningens liv dramatiseres: Ny musical hylder Margrethe

Randers For abonnenter

Nangcy oplever en strøm af fremmede i hjemmet: Alle undrer sig over det store gennemtræk af personale

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Randers For abonnenter

Jacob er ikke som de fleste. Han samler det skrald, vi andre smider overalt – også de brugte mundbind

Leder For abonnenter

Bussen mellem Randers og Aarhus: Et skridt i en rigtig retning, men Midttrafik er på ingen måde i mål

Randers

Mølballe har købt polstermøbel-fabrik: - Det er et nyt ben i vores produktion, men det har alt andet også været engang

Annonce