Annonce
Østjylland

150.000 kr. til ekstra sommeraktiviteter - stjernekok kommer på besøg

Køkkenchef Rune Lund Sørensen fra Restaurant Hærværk i Aarhus tager nemlig gæsterne med i museets store historiske køkkenhave
Det Grønne Museum har modtaget to gange tilskud til besøg af stjernekokken Rune Lund Sørensen og en række aktiviteter med udgangspunkt i hestekræfter. Tilskuddene kommer fra Norddjurs Kommune sommeraktiviteter for børn og FOOD

Auning: Det Grønne Museum inviterer nu på to nye sommeraktiviteter: ’Hestekræfter’, der er blevet til med 100.000 kroners tilskud fra Norddjurs Kommune sommeraktiviteter for børn, og ’Bliv køkkenklog med køkkenchefen’, der realiseres medtilskud fra Food Organisation of Denmark (FOOD).

Hestekræfter og trækkræfter

Museet har samlet en skov af forskellige hestekræfter - både dem der kører på gulerødder, og dem der kører på brændstof.

Hestevognen står klar til at give ture, kusken til at snakke og hesten til at klappe. Men er man mere til de benzindrevne, kan man på nærmeste hold opleve et bredt udvalg af traktorer, der sprutter og hvæser, mens traktormekanikerne fortæller.

’Hestekræfter’ foregår hver tirsdag og søndag frem til uge 32 og er blevet til med støtte fra Norddjurs Kommune sommerferie-aktiviteter for børn.

Annonce

Bykokken kommer på landet

I Madens Hus byder uge 32 på en enestående mulighed for at gå en vaskeægte stjernekok i bedene. I bogstaveligste forstand. Køkkenchef Rune Lund Sørensen fra Restaurant Hærværk i Aarhus tager nemlig gæsterne med i museets store historiske køkkenhave for at smage, dufte og udvælge grøntsager, inden han tilbereder dem i Madens Hus.

Bliv køkkenklog med køkkenchefen foregår 3. – 6. august. Arrangementet er blevet til med støtte fra sommerpakken, der er lanceret af et bredt flertal i Folketinget. Food Organisation of Denmark (FOOD) er partner på arrangementet.

Når entréen er betalt er de nævnte aktiviteter gratis. Takket være politikernes sommerpakke er der halv pris hele perioden.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce