Annonce
Randers FC

16-årige landsholdsspillere får kontrakter i Randers FC: Snart er de en del af Superligaen

Mads Enggård (tv) og Filip Bundgaard Kristensen er allerede nu jævnligt med i træningerne på Superligaholdet. Pressefoto/Randers FC
Filip Bundgaard Kristensen og Mads Enggård har begge underskrevet kontrakter, som gør dem til medlemmer af Superligatruppen næste sommer.
Annonce

Fodbold: Randers FC-talenterne Filip Bundgaard Kristensen og Mads Enggård, som begge er en del af det danske U17-landshold, bliver til sommer fuldtidsprofessionelle fodboldspillere i klubben.

De to midtbanespillere har skrevet under på treårige kontrakter, som gør dem til faste medlemmer af Superligatruppen næste sommer.

– Det føles helt vanvittigt. Jeg fik en drengedrøm opfyldt ved at få debut, og nu handler det så om at komme ind i flere Superliga-kampe og spille mod de bedste i Danmark. Drømmen på længere sigt er at komme til udlandet, men lige nu handler det om at udvikle mig bedst muligt i Randers FC, siger 16-årige Filip Bundgaard Kristensen i en pressemeddelelse fra Randers FC.

Han kommer oprindelig fra moderklubben Hornbæk SF og går nu i fodsporene på storebror Oliver Bundgaard Kristensen, der sidste år blev en del af Superliga-truppen.

Mads Enggård, der kom til Randers fra FC Midtjylland som U15-spiller, har følgende kommentar til kontraktunderskrivelsen.

– Det er det største, der er sket for mig fodboldmæssigt, for det er jo det, jeg spiller fodbold for. Det er noget, jeg ikke turde drømme om, da jeg kom til klubben for et par år siden, men min tid her har simpelthen været fuldstændig fantastisk, og nu står vi så her. En drengedrøm er opfyldt, men nu handler det om at sætte nye mål. Næste mål bliver at få Superliga-debut, og nu har Filip fået sin, så det må være min tur næste gang, siger Mads Enggård.

Begge spillere træner allerede nu jævnligt med førsteholdet.

–De har præsteret virkelig godt på U17-ligaholdet, er begge udtaget til U17-landsholdet og gør det også godt i træningen med førsteholdet. Man glemmer nogle gange, at de kun er 16 år, når man ser dem med de voksne drenge på træningsbanen, og det siger en del om, hvor dygtige de er. Nu skal de fortsætte med at suge til sig og byde sig til, inden det hedder fodbold på højeste niveau næste år, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

De to spillere går i øjeblikket i 10. klasse på Randers Realskole. En uddannelse, som de færdiggør, inden de næste sommer bliver fodboldspillere på fuld tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Serierækkerne officielt slut for i år: Løsning sikrer flere lokaler klubber oprykning

Annonce