Annonce
112

17-årig varetægtsfængslet for kniv-trusler på værested: Måtte ikke købe ulovlige stoffer

Værestedet, hvor truslerne angiveligt skulle være faldet, ligger i den sydlige ende af Jægergårdsgade. Foto: Google Streetview
En 17-årig mand blev vred over, at han ikke måtte købe ulovlige stoffer på et værested i Midtbyen.
Annonce

AARHUS: En 17-årig mand kommer til at fejre nytår bag tremmer. Det står klart, efter han sidst på formiddagen fredag blev varetægtsfængslet i fire uger.

Den 17-årige var fremstillet, fordi han - ifølge sigtelsen - torsdag aften havde truet en medarbejder på et værested i Jægergårdsgade. Medarbejderen havde reageret på, at den 17-årige og to kammerater havde forsøgt at købe ulovlige stoffer på værestedet, og det var den 17-årige blevet så fortørnet over, at han havde truet medarbejderen med at stikke ham i halsen med en kniv.

Kort efter fandt en patrulje fra Østjyllands Politi ham i nærheden. Men da de tog fat i ham, blev han aggressiv og slog den ene betjent, mens han råbte trusler efter patruljen. Derfor blev han anholdt "med den fornødne magt," som det hedder i dagens døgnrapport fra politiet.

I den 17-åriges lommer fandt politiet både en kniv og en patron fra en pistol. Den 17-årige nægtede sig skyldig og kærede kendelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce