Annonce
Håndbold

17 fløjmål sikrede Hornbæk et overraskende point: - Vel vores bedste kamp i sæsonen

Camilla Broberg blev topscorer for hjemmeholdet med ni scoringer i opgøret. Arkivfoto: Martin Ries, Jakob Lerche Fotografi
Camilla Broberg og Kirstine Svoldgaard scorede 17 mål for Hornbæk, der torsdag aften hentede uafgjort mod Viborg HK, som har pryglet randrusianerne to gange tidligere i sæsonen. Sejren sender Hornbæk væk fra en plads som direkte nedrykker.

Randers: Viborg HK har tidligere i sæsonen slået Hornbæk med henholdsvis 11 og syv mål, men torsdag aften fik randrusianerne point ud af anstrengelserne mod gæsterne fra domkirkebyen.

Anført af fløjspillerne Camilla Broberg og Kirstine Svoldgaard, som tilsammen scorede 17 mål for hjemmeholdet, spillede Hornbæk sig med et enkelt point væk fra en plads som direkte nedrykker.

Opgøret endte 27-27 efter at gæsterne havde ført 16-13 halvvejs.

- Præstationen var nok den bedste i sæsonen. Vi spillede klogt, tog de rigtige beslutninger i kontrafasen, og i angrebet kom vi hele tiden frem til gode afslutninger. Vi holdt bolden i gang og iscenesatte vores fløjspillere, som var træfsikre, fortæller Hornbæk-cheftræner Nicklas Fast.

Annonce

Udligning i overtal

Før pausen havde hjemmeholdet svært ved at håndtere gæsternes venstre back, men det fik de justeret i pausen.

- I anden halvleg fik vi lavet flere spilstop, og det brød deres rytme. Vi gjorde forsvarsaktionerne færdige, fortæller Nicklas Fast, som så sit hold komme tilbage, selvom de var nede med fem mål i anden halvleg.

- Vi kæmpede om samtlige bolde og spillede med en enorm gejst de sidste ti minutter. Viborg smed bolden væk i deres sidste angreb, og så trak de en udvisning på Mia Klemmensen i vores kontrafase. Det gav 25 sekunder i overtal, som vi spillede fornuftigt ud til Kirstine Svoldgaard, som scorede sit ottende mål til slutresultatet, siger cheftræneren.

Næste opgave for Hornbæk er på torsdag mod rækkens førerhold fra Holstebro.

2. division, damer

Hornbæk – Viborg HK 27-27 (13-16)

Mål for Hornbæk: Camilla Broberg 9, Kirstine Svoldgaard 8, Louise Ahrenholt 5, Julie Kanz 3, Mia Klemmensen 1, Benedikte Bagger 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Myndighederne udsender første tal for raskmeldte i Danmark

Annonce