Annonce
Østjylland

17 værker om mytologier mangler på ny udstilling på Aros

Et af de billeder, der endnu ikke er nået frem, er Peter Paul Rubens' 'Salomons Dom' fra ca. 1617, som skal komme fra Statens Museum for Kunst.
Coronaen er årsag til, at værker ikke er nået frem, men Aros håber, de kommer snart.
Annonce

AARHUS: Den store mytologi-udstilling på Aros er ikke fuldstændig endnu. 17 af de 70 værker er endnu ikke nået frem, så i den første tid får Aros' gæster ikke en fuldstændig oplevelse på museet, der genåbnede fredag.

Coronaen er naturligvis årsag til, at ikke alle værker er kommet frem til tiden. Nogle har ikke kunnet komme over grænser, og på nogle museer, hvor værkerne er lånt, har medarbejderne været sendt hjem, inden de nåede at sende deres værk eller værker til Aarhus.

- Hvornår de dukker op, ved vi endnu ikke, men de manglende værkers ankomst er afhængig af det sted, de kommer fra, og ikke mindst hvilket land de befinder sig i. Vi mangler 17 værker til udstillingen. De skal komme fra Danmark, England, Frankrig, Serbien, Østrig, Spanien og Polen. Da de fleste lande i EU har planer for genåbning, venter vi, at alle værkerne kommer i god tid, inden udstillingen lukker, siger museumsinspektør Jakob Vengberg Sevel, der er kurator på udstillingen.

Et af værkerne, der mangler, er "Salomons dom" af Peter Paul Rubens. Det er et af udstillingens hovedværker og skal komme fra Statens Museum for Kunst i København.

"Mythologies - The Beginning and End of Civilizations” er en ambitiøs udstilling om tro, håb, kriser og revolution og om, hvordan man med fortællingens magt har skabt og ændret samfund – fra de græske myter til dagens velfærdssamfund.

Udstillingen, der skulle være åbnet 4. april, kan ses til 18. oktober.

Udstillingen

  • Udstillingen "Mythologies - The Beginning and End of Civilizations” handler om tro, håb, kriser og revolution.
  • Udstillingen, der skulle være åbnet 4. april, kan ses til 18. oktober.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce