Annonce
Østjylland

18-årig vanvidsbilist drev gæk med politiet: 30 kilometer lang biljagt endte brat i rundkørsel

Efter en længere biljagt over store dele af Djursland forulykkede en 18-årig mand natten til tirsdag i en rundkørsel i udkanten af Kolind. Den unge fører kan nu se frem til en lang række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven. Modelfoto: Iris/Ritzau Scanpix

En patrulje fra Østjyllands Politi fik natten til tirsdag testet kørefærdighederne, da en 18-årig mand nægtede at standse. Først efter en biljagt i høj hastighed over store dele af Djursland, lykkedes det til sidst at anholde manden, da han kørte galt.

DJURSLAND: En 18-årig mand havde natten til tirsdag meget lidt lyst til at tale med politiet.

Faktisk var han så uvillig, at ordensmagten måtte ud i en 30 kilometer lang biljagt med høj hastighed gennem store dele af Djursland, før det endelig lykkedes at bringe ungersvenden til standsning.

Politiet blev opmærksom på den 18-årige mand klokken 03.50, da han på Randersvej ved Termestrup kom kørende imod en patruljevogn med lang lys på. Han kørte forbi uden at blænde ned, og betjentene syntes i det hele taget, at kørslen virkede underlig. Derfor vendte de om for at stoppe bilen.

Men idet patruljen vendte rundt og kørte efter bilen, satte føreren farten op og kørte fra patruljen.

Herefter gik det over stok og sten i en biljagt på mere end 30 kilometer med høj hastighed gennem Hornslet, over Krajbjerg, gennem Eskerod, Rodskov, Uggelbølle og Rønde.

Jagten endte brat i en rundkørsel i udkanten af Kolind, hvor den 18-årige bilist endte i grøften. Han kom ifølge Østjyllands Politi ikke alvorligt til skade ved uheldet, men blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen.

Det er endnu uklart, hvorfor den 18-årige havde så travlt med at flygte fra politiet. Men han kan formentlig se frem til flere sigtelser for overtrædelser af færdselsloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce