Annonce
Randers

18 partier og lister stiller op i Randers

18 partier og liste vil kæmpe for at få plads i Randers Byråd, der holder sine møder i det gamle rådhus på Rådhustorvet. Arkivfoto: Jens Munk

De randrusianske vælgere får mange forskellige kandidater at vælge imellem når de går i stemmeboksene tirsdag 21. november.

Randers: Schiller Instituttets Venner og Defensiv Midt stiller også op til kommunalvalget i Randers 21. november. De to lister er nummer 17 og 18 i rækken af partier og lister, der vil kæmpe om de 31 pladser i byrådet.

Poul Gundersen stiller op for Schiller Instituttets Venner. Han mener, man bør arbejde for en helt ny økonomisk verdensorden og vil gerne bringe det på dagsordenen også i Randers.

- Vores økonomiske udvikling og internationale relationer i Europa og USA står ved en skillevej, siger Poul Gundersen. Schiller Instituttets Venner mener, at man bør følge "Silkevejen", hvor Kina spiller en central rolle.

Poul Gundersen, der arbejder som buschauffør, har været aktiv i Schiller Instituttets Venner i cirka fire år og er alene på listen til kommunalvalget i Randers.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Defensiv Midt om listens politik.

Schiller Instituttet

Schiller Instituttet blev dannet i 1984. Instituttet bærer sit navn efter "frihedens digter" Friedrich Schiller (1759 - 1805). Schiller Instituttet er en international politisk forening med afdelinger i Danmark og mange andre lande.Instituttets aktiviteter er præget af en holdning om, at først når det nuværende internationale valuta- og finanssystems uretfærdigheder er overvundet, kan en menneskeværdig udvikling - og dermed en varig fred - opnås for jordens folkeslag.

Schiller Instituttet arbejder for at skabe en ny retfærdig økonomisk verdensorden, som sikrer udvikling for alle folkeslag.

Trængsel på stemmesedlen

De otte nuværende partier og lister i byrådet stiller alle op igen. Det er Venstre, Konservative, Socialdemokratiet, SF, DF, Velfærdslisten, Radikale og Beboerlisten.

Desuden opstiller Alternativet, Sociallisten, Liberal Alliance, Nye Borgerlige, Kristendemokraterne, Fusion Randers, Enhedslisten og Nationalpartiet.

Annonce
Randers For abonnenter

Sur smiley og 5000 kroner i bøde til burgerbar: Sorte, skimmellignende belægninger i flere køleenheder

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Nu er der et nyt sødt monster i byen: Linn er klar til at servere lokalt og hygiejnisk slik online og til afhentning

Randers For abonnenter

Lokalt legetøjseventyr står på skuldrene af giganter: - Vi vil have kunderne til at få mere ud af legen og af alt det legetøj, de allerede har

Randers

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Randers For abonnenter

Mark fra Randers rejste ud i verden for at skabe noget stort - i dag forsyner han afrikanske landsbyer med strøm  fra små soldrevne elværker

TV 2-direktør efter dokumentar: Ledelsen har svigtet

Randers FC For abonnenter

Randers FC-lejren skoser manglende skarphed i tabt medaljeslag: - På ingen måde et dårligere hold end Brøndby

Norddjurs

Leif Lahn vil ikke være borgmesterkandidat: - Jeg har det supergodt på Christiansborg, hvor jeg kæmper for Djursland

Kultur

Filmen Hvidstengruppen 2 - De efterladte landede søndag i Randers: Skuespillere og pårørende besøgte grave og gik til gallapremiere

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Randers

Lokummer til eksamen: To ud af fem elever dumper toiletter på Randers-skoler

Randers For abonnenter

Embedsmænd får på puklen af investor: Anklager Randers Kommune for urent trav

Kultur

Se rød løber-fotos: Næsten 300 var til gallapremiere på den nye Hvidstengruppe-film

Annonce