Annonce
Randers

19-årig varetægtsfængslet efter jalousimotiveret overfald

Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers: En 19-årig mand blev søndag formiddag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Han er sigtet for kvalificeret vold.

Den 19-årige blev anholdt lørdag formiddag, efter Østjyllands Politi tidligt om morgenen havde modtaget en anmeldelse om en voldsepisode på Markedsgade ved Hobrovej i Randers.

Den forurettede i sagen, en jævnaldrende mand, blev efter episoden, der nu kategoriseres som et overfald, bragt til Aarhus Universitetshospital i Skejby med mistanke om indre blødninger, efter han havde modtaget slag og spark på både krop og hoved.

Annonce

Sygehuspersonalet meddelte efterfølgende, at han ikke var i kritisk tilstand.

Den nu sigtede i sagen løb fra stedet efter overfaldet, hvorefter politiet efterlyste ham, inden han blev fundet og anholdt klokken 10.

- Det var vidneudsagn sammen med det faktum, at den forurettede kendte gerningsmanden i forvejen, der førte os til ham. Han erkendte også med det samme at have begået overfaldet, som handlede om jalousi, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi.

Den 19-årige mand blev derfor fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers søndag klokken 9.45, hvor en dommer besluttede at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Annonce