Annonce
112

20-årig slagsbror anholdt: Delte umotiveret øretæver ud i Storegade

Genrefoto: Iris/Scanpix
Østjyllands Politi måtte natten til fredag rykke ud til Storegade og anholde en 20-årig mand, som tilsyneladende helt umotiveret havde givet sig til at slå løs på en jævnaldrende mand.

Randers: Politiet blev klokken 01.45 natten til fredag tilkaldt af nogle dørmænd på en beværtning i Storegade, som havde set, hvordan den 20-årige mand pludselig gav sig til at slå en jævnaldrende mand tre gange i ansigtet med knyttet næve.

De to kendte ikke hinanden, og ifølge vidneforklaringer skete overfaldet uden nogen form for forklaring.

Der blev sat en stopper for volden, hvorefter den 20-årige mand blev bedt om at blive på stedet indtil politiets ankomst.

Men det havde den 20-årige ingen interesse i, og derfor stak han af til fods.

Dørmanden satte imidlertid efter, og da en patrulje kort tid efter nåede frem, kunne han udpege et sted bag en bil, hvor han mente, at gerningsmanden gemte sig.

Da betjentene kiggede bag bilen, sad den 20-årige ganske rigtigt og dukkede sig. Han blev lagt i håndjern og sigtet for vold. Den 20-årige, der blev ramt af de umotiverede knytnæveslag, fik en blodig næse og nogle blodudtrædninger ved øjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tidligere Randers-chef tiltalt for kreditkortsvindel

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Lærerforeningen tager afstand fra facebook-kommentarer: Byrådsmedlemmer har handlet uansvarligt

Randers

Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen

Annonce