Annonce
Syddjurs

20-årig truet med kniv af hærværksmænd

Arkivfoto: Simon Bohr/Ritzau Scanpix
En gruppe på 11 personer gik amok i et sommerhus på Knebel, og en 20-årig beboer blev truet med kniv. En 18-årig mand er varetægtsfængslet i sagen i fire uger.
Annonce

Knebel: Østjyllands Politi fremstillede mandag formiddag i Retten i Randers en 18-årig mand for at have truet en 20-årig mand med en kniv. Den 18-årige mand fra Knebel blev fængslet i fire uger for vold, og han valgte ikke at kære kendelsen, oplyser politiet.

Den 18-årige mand kom for en dommer, fordi politiet var af den opfattelse, at han lørdag aften på en adresse i et sommerhusområde i Knebel, truede en 20-årig mand med kniv. Han var sammen med cirka 10 andre personer, og inden de gik fra sommerhuset, ødelagde de noget af inventaret.

Der er ikke noget klart motiv til overfaldet. Og den 18-årige er indtil nu den eneste anholdte i sagen, oplyser politiet.

- Vi ved ikke, hvad det her skyldes. Er det et tæskehold, var de på en forkert adresse? Er det kæresteproblemer, narkogæld, banderelateret? Vi ved det simpelt hen ikke, og den 20-årige kan ikke forklare, hvorfor gruppen mødte frem. Da der blev fægtet med en kniv, løb han over til naboen, siger vagtchef, politikommissær Jens Rønberg, Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce