Annonce
Randers

200 randrusianske folkeskoleelever portrætterer sig selv

Kreativiteten bliver sat i spil, når eleverne samarbejder om at skyde portrætfotografier af hinanden på Kunstmuseet. PR-foto

Randers: Folkeskoleelever i Randers Kommune er i disse dage i fuld gang med at udfolde deres kunstneriske evner. Det sker i forbindelse med den store kunstfotografiske udstilling "100 procent fremmed?", hvor Læringscenter Randers, Randers Kunstmuseum, Randers Bibliotek og Underværket laver workshops til eleverne, som sætter fokus på identitet.

"Prøv at sætte bamsen på dit hoved", "Kan du gå i spagat?", "Tag bogen op foran dit ansigt og vend rundt". Kreativiteten bliver sat i spil, og der bliver givet mange gode råd og instrukser børnene imellem, når eleverne samarbejder om at skyde portrætfotografier af hinanden på Kunstmuseet. I flere omgange er elever fra fem folkeskoler i Randers Kommune her i august med til en række kunstneriske projekter, der sætter fokus på portrættering og identitet.

- Det er virkelig fantastisk at se, hvor godt børnene tager imod projektet. De er så engagerede og optaget af at skyde nogle gode billeder og være kreative, fortæller Mette Daugbjerg Møller, som er læringskonsulent ved Læringscenter Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rystet borger efter faldulykke på Østervold: - Det var som at træde ud på en skøjtebane med brun sæbe over det hele

Randers HK For abonnenter

Reportage, reaktioner og billedserie: Randers HK-talenter kom i kløerne på Ronni Boy

Annonce