Annonce
Østjylland

2019-trend: Sexlegetøj rider på grøn bølge

Mathilde Mackowski med Sinfuls julekalender, som sidste år blev et hit. Det gør den formentlig igen i 2018 - sammen med den grønne bølge indenfor sexlegetøjet. PR-Foto

Ejeren af Skandinaviens største online sexshop har kigget i krystalkuglen for 2019 på verdens største sexmesse. Trenden går i retning af økologi og High Tech-produkter

Annonce

AARHUS: Trenden indenfor sexlegetøj går i samme retning som i den øvrige verden. 2019-tendensen er, at legetøjet til fritidsøvelserne skal være økologisk og på alle måder hightech - for eksempel med indbyggede kameraer, som foreviger hjemmevideoer fra soveværelset på en sikker app.

Sådan lyder det fra ejeren af Skandinaviens største online sex-shop, Sinful, der har til huse i Højbjerg, Mathilde Mackowski. Hun har set på tendenser på verdens største sexlegetøjsmesse, Eroframe 2018, i Hannover i Tyskland. Her var der blandt andet kommet svanemærket glidecreme frem som en ny del af den grønne bølge indenfor industrien.

- Vi har i det seneste par år oplevet et generelt samfundsfokus på økologi og bionedbrydelige produkter. Vi ser ofte, at disse tendenser afspejler sig i erotik-verdenen. Det er en branche i rivende udvikling, og som hurtigt skaber produkter som kunderne efterspørger. Det overrasker mig ikke, at det er økologien og for eksempel en bionedbrydelig vibrator, som vil komme med ind soveværelserne i 2019, siger Mathilde Mackowski.

High-tech sexlegetøj var i høj kurs på messen. Særligt var der en stor fokus på, hvordan legetøjet kan bruges med flere forskellige interaktive løsninger, der virker ved hjælp af virtual reality, eller The CockCam der gør optagelsen af hjemmevideoer fra soveværelset tilgængelige gennem en sikker app.

- Det er efterhånden ikke nyt at støde på high-tech produkter med vitual reality funktioner, og det er ret sjovt at se, hvordan tech-verdenen også er med til at forme sexlegetøjs industrien. Jeg er overbevist om at The CockCam, som er en penisring med indbygget kamera, bliver en kæmpe succes, idet den er med til at gøre oplevelsen med produktet meget personligt, siger Mackowski.

Grønt øko glidecreme var noget af det nye på verdens største sexlegetøjsmesse i Hannover. PR-foto
Annonce

Sexjulekalendere tegner til at blive hit igen

Den sidste tendens, der ikke var til at overse på Erofame 2018 var, hvordan de forskellige brands i højere grad benytter sig af personificering af deres produkter.

Tendensen tyder på, at producenterne laver deres produkter med en historie og værdi, som kunderne kan identificere sig med. Mange større producenter har lavet flotte og sexede julekalendere, der i udseende minder meget om de traditionelle julekalendre, man kender fra dagligvarehandlen. Sinful solgte sidste år op til jul 5.000 pirrende julekalendre.

- I mange år har vi oplevet julekalendre med øl, gin, chokolade, rom og lakrids, men det tyder på, at den tendens i år kommer til at skifte lidt retning. Julen 2018 kommer til at blive et rekordår for julekalendere med sexlegetøj. Det er da også bare verdens bedste mulighed for at få lov til at give sin partner hele 24 forskellige frække overraskelser, mener Sinfuls ejer.

Her er kameraet placedret på en dildo. PR-Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce