Annonce
Randers

21-årig åbner grill og ishus på Mariagervej

Camilla Andersen har to ansatte i sin nyåbnede grill. Stedet har åben alle ugens dage fra ni til 21. Arkivfoto

Camilla Andersen overtog for nylig den tidligere "Wiking Food", som hun nu har lavet om til en kombineret grillbar og ishus.

Randers: Først hed den Hotdog'en. Så hed den Wiking Food. Og nu hedder den Mariagervejens Grill.

Grillbaren på hjørnet af Mariagervej og Nørre Boulevard har skiftet navn næsten lige så mange gange, som den har skiftet ejer - og nu gør den det igen.

21-årige Camilla Andersen har netop overtaget stedet, og med overtagelsen fulgte flere ændringer. Først og fremmest har hun skrottet den tidligere ejers ambition om at være byens "All you can eat-pølsevogn", hvor man for 99 kroner kunne mæske sig i burgere, hotdogs og andre grillretter.

- Det bliver der ikke noget af hos mig. Til gengæld har jeg indført en "ugens ret", som skiller sig lidt ud fra de mere gænge grillretter, fortæller Camilla Andersen og fortsætter:

- Men den største ændring er nok, at Mariagervejens Grill ikke kun er en grillbar. Det er også et ishus, hvor der bliver solgt gammeldags vafler med hjemmelavet is og guf.

Annonce

Har stået i grillbar fra barnsben

At de seneste ejere alle har måttet kaste viskestykket i ringen efter forholdsvis kort tid, bekymrer ikke Camilla Andersen.

- Jeg er sikker på, at det handler om manglende erfaring, fastslår hun og tilføjer, at hun trods sin unge alder har otte års erfaring fra en grillbar.

- Mine forældre har altid haft en grillbar. Så jeg har hjulpet til hos dem, siden jeg var barn. Derudover har jeg de seneste år haft fast arbejde i en grillbar. Så jeg ved, hvad det indebærer. Og nu jeg alligevel stod i en grill hele tiden, kunne jeg jo lige så godt arbejde for mig selv. Derfor besluttede jeg at slå til, da stedet her blev sat til salg, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce