Annonce
Randers

21-årig anholdt: Sigtet for røveri på åben gade

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Randers: En 21-årig mand blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for røveri mod en 24-årig mand i Randers natten til fredag.

Den 24-årige mand har forklaret til politiet, at han havde været på Pokemon Go-jagt i Randers, da han ved Hotel Kronjylland i Vestergade blev kontaktet af en mand, der spurgte om han måtte låne den 24-åriges telefon.

Da den 24-årige syntes, den anden mand virkede frembrusende og truende i sin attitude, gav han ham telefonen. Manden surfede rundt på telefonen, mens de gik lidt videre, men på et tidspunkt bemærkede den 24-årige, at manden var i færd med at nulstille telefonen, hvilket han påtalte, hvorefter manden truede ham verbalt og lagde an til at nikke ham en skalle.

Den 24-årige forsøgte flere gange at få manden til at give ham telefonen, men det lykkedes ikke, og pludselig løb manden fra stedet. Den 24-årige kunne dog give politiet et godt signalement af manden, og da det passede på en mand, en patrulje havde haft kontakt til tidligere på aftenen, tog de forbi hans bopæl. Her fandt de den 21-årige mand, der var i besiddelse af den 24-åriges telefon. Han blev anholdt og sigtet for røveri.

Den 21-årige kærede varetægtsfængslingen til landsretten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Alle har brug for omsorg og nærhed

Randers FC For abonnenter

En mand af få ord: Spiller Carlgren på sidste vers i Randers FC?

Annonce