Annonce
Alarm 112

21-årig brugte stjålet varebil til at stjæle trailer og svejseapparat

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Politiet anholdt mandag en 21-årig mand, der mistænkes for at have stjålet en varebil fra et skibsværft samt for tyveri af en trailer og flere stykker værktøj.
Annonce

Grenå: Et skibsværft i Grenå anmeldte mandag morgen, at en varebil var blevet stjålet omkring klokken 05.45.

Personale fra værftet havde senere på dagen set varebilen på en adresse i Grenå. Politiet kørte derfor til stedet.

Nogle vidner, som var blevet stående ved den stjålne bil, pegede betjentene i retning af en lejlighed, hvor manden som de mente havde stjålet bilen, befandt sig.

I lejligheden blev betjente mødt af en 21-årig mand, en 27-årig kvinde og en 31-årig mand. Ingen af de tre mente at vide noget som helst om nogen varebil.

Annonce

Fandt tyvekoster i værksted

Vidnerne havde dog fortalt, at de tidligere på morgenen havde set en mand forsøge at stjæle en trailer med varevognen. Beskrivelsen passede så godt på den 21-årige, at han blev sat i patruljevognen, mens betjentene undersøgte lejligheden.

Samtidig kørte en anden patrulje til den 21-åriges værksted. Her fandt de både den stjålne trailer, et stjålet svejseapparat og flere stykker værktøj.

Naboer til værkstedet kunne fortælle, at de havde set den 21-årige læsse værktøjet af den stjålne varevogn tidligere på dagen.

Den 21-årige blev derfor anholdt og taget med på stationen til afhøring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Randers For abonnenter

Dilemma: Politikere står langt fra hinanden i ulykkelig sag i Assentoft - bygherren vil gøre alt for at finde en god løsning

Annonce