Annonce
Østjylland

21-årig mand taget med en stjålet spegepølse i lommen

Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen

Auning: Østjyllands Politi har noteret en sag om forsøg på butikstyveri i Auning i døgnrapporten. Her forsøgte en mand at stjæle en spegepølse.

Torsdag klokken 15.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Superbrugsen på Centervej i Auning, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. Personalet havde også i tirsdags haft besøg af den samme mand, der var stukket af fra butikken med en creme, inden personalet fik fat i ham. Nu var han tilbage i butikken, og en af medarbejderne fulgte efter ham op til kassen, som han gik forbi uden at købe noget.

Medarbejderen tog kontakt til manden, da han var på vej ud af butikken, og bad ham følge med ind i baglokalet. Her blev han bedt om at tømme lommerne, og det viste sig, at han havde forsøgt at stjæle en spegepølse.

Annonce

Medarbejderen forsøgte at få manden til at oplyse, hvem han var, og hvor han boede, men det ønskede han ikke, og politiet blev derfor tilkaldt.

Da betjentene ankom til stedet, fandt de frem til mandens identitet, og den 21-årige mand blev sigtet for de to tilfælde af butikstyveri, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce