Annonce
Randers

22-årig har ét afgørende krav til lokale politikere

René Honorè Holm er netop flyttet til Harridslev. Han opfordrer politikerne til at tage hånd om de små lokalsamfund. Foto: Annelene Petersen

Som nybagt villa-ejer og ægtemand samt snart far, er 22-årige René Honoré Holm ikke i tvivl om, hvad han lægger størst vægt på, at de lokale politikere skal styrke og udvikle. Nemlig de små lokalsamfund.

Harridslev: René Honoré Holm, 22, har en meget klar opfordring til politikerne i Randers. Hans stemme ved valget 21. november skal gå til en kandidat, der vil gøre noget for at styrke lokalsamfundene udenfor Randers C.

- Det er simpelthen mit punkt nummer ét, siger Renè Honoré Holm, der for nylig har købt hus i Harridslev sammen med sin kone. Parret venter barn til december, og det er en velovervejet beslutning, at de bosætter sig i en mindre by i Randers Kommune.

Selv er René vokset op i Linde, og han er uddannet elektriker. Han arbejder hos Fårup-Asferg El. Han har altid ønsket sig at bo i Harridslev.

Byen har alt hvad der skal til for at skabe gode rammer om et familieliv. Skole, daginstitution, brugs - og sportsfaciliteter.

Annonce

- Jeg stemmer. Ellers har man jo ikke ret til at brokke sig over noget. Man skal detage.

Renè Honorè Holm, vælger

Vigtigt at deltage

- Jeg bruger meget tid i SMIF (idrætsforening. red), og jeg håber virkelig, at Kraftcenter Korshøj bliver til noget, siger René Honoré Holm.

At støtte og udvikle lokalsamfundet er politikernes vigtigste opgave, mener han. Det betyder noget at småbyerne trives, for så gør beboerne det også. Det har også betydning for huspriserne, at der er gang i selv de små byer. I praksis betyder det for eksempel, at politikerne skal melde klart ud, at de ikke vil lukke skoler, mener René Honoré Holm.

At blive husejer er dejligt, men byrådspolitikerne har for nogen tid siden truffet en beslutning, der er rigtig træls for blandt andet beboerne på den vej, hvor René har slået sig ned. Villavejen er nemlig en af mange, der er udset til at blive privatiseret.

- Dét skal de stoppe med lige med det samme. Vi betaler jo det samme i skat som alle andre, siger René Honorè Holm.

I øjeblikket er kommunens privatisering af veje sat på pause, mens de praktiske og juridiske aspekter af sagen undersøges.

Hvem der får Renè Honorè Holms X ved valget 21. november, har han endnu ikke besluttet. Han vil følge med i medierne for at finde ud af, hvem han vil stemme på. Men der er ingen tvivl om, at krydset skal sættes:

- Jeg stemmer. Ellers har man jo ikke ret til at brokke sig over noget. Man skal detage, mener René Honorè Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce